RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, la un pas de încă o ruşine

/ 30 octombrie 2014
Pandurii a reuşit să facă pasul spre sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana, însă a învins Oţelul abia în prelungiri şi după ce a egalat cu două minute înainte de finalul primelor 90 de minute de joc. Trupa lui Grigoraş s-a impus cu 3-2 şi va juca în faza următoare a competiţiei.

IMG_4245Oţelul şi Pandurii au pornit ca din puşcă şi au marcat, fiecare câte un gol, cu şuturi frumoase din afara careului, Iulian Popa şi Cornel Predescu fiind cei care au semnat reuşitele. Pe finalul primei reprize, speculând apatia fundaşilor panduri, Cristea a înscris cu o lovitură de cap luându-i faţa lui Momcilovic, la o centrare a lui Dan Popescu. Grigoraş a ieşit de la cabine oftând şi a avut ocazia să facă acelaşi lucru şi de alte ori pe parcursul meciului. Transversala s-a opus egalării la şuturile senzaţionale expediate de Predescu şi Nistor şi ghinionul părea să însoţească echipa gorjeană şi la acest joc, numai că Erico a reuşit să egaleze din interiorul careului mic la o minge recentrată de Momcilovic. Era minutul 88 şi ambele echipe au forţat pe final golul care să evite prelungirile. Brigito şi Cernat au ratat ocazia de a produce surpriza, în vreme ce Erico a înscris, însă din offside, aşa că s-a mers în prelungiri, acolo unde Elton a ţinut să nu-l lase singur pe Erico pe lista marcatorilor. Elton a adus Pandurii pentru prima dată în avantaj în minutul 93, cu o lovitură de cap puternică, la un corner bine executat de Nistor, cel care avea să fie oprit încă o dată de transversală în timp ce căuta să dea lovitura decisivă, în minutul 119. N-a mai fost nevoie de alt gol pentru gorjeni, care au obţinut ceea ce şi-au propus, calificarea, însă mult mai greu decât şi-au închipuit.

Oţelul Galaţi – Pandurii Târgu Jiu 2-3 (2-1, 2-2, 2-3)

Stadion “Oţelul”, Galaţi, spectatori: 2.000

Au marcat: I. Popa (min. 10), Cristea (min. 41) / C. Predescu (min. 12), Erico (min. 88), Elton (min. 93)

Oţelul: Hotoboc – Murgoci, Leca, Mişelăricu, Popescu – Helder, Karlik – Grădinaru (min. 57 Brigito), Cernat, Popa (min. 80 Cucu) – Cristea (min. 67 Jula). Antrenor: Tibor Selymeşi.

Pandurii: Gliwa – Unguruşanu, Erico, Elton, Momcilovici – Anton, Nistor, Predescu – Buleică (min. 69 Iorga), Răduţ (min. 64 Shamsin), Nicoară (min. 58 Shalaj). Antrenor: Petre Grigoraş.

Arbitri: Marian Barbu – Marius Marica, Marius Badea.

Cartonaşe galbene: Grădinaru (min. 47), Mişelăricu (min. 116) / Nistor (min. 119)

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.