RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, încă un succes pe tărâm austriac

/ 15 iulie 2014
Pandurii a învins cu 2-1 (2-0) pe Kaposvar în ceea ce ar trebui să fie penultimul joc amical din stagiul de pregătire pe care gorjenii îl fac în Austria.

IMG_0988Trupa lui Grigoraș s-a desprins repede prin golurile marcate de Momcilovic, în minutul 7, cu o lovitură de cap în urma unui corner, și Matulevicius, care a șutat din interiorul careului, după o pasă primită de la Pleașcă. Echipa maghiară a redus din diferență în minutul 72, reușită care a stabilit și scorul final.

Ultimul meci din acest stagiu era programat a se disputa cu Ural, însă antrenorul Grigoraș a fost împotriva unei deplasări a echipei de circa 150 km, așa că acesta a devenit incert, existând posibilitatea ca Pandurii să nu mai dispute niciun meci de verificare până la debutul sezonului.

Pandurii – Kaposvar 2-1 (2-0)

Au marcat: Momcilovic (min. 7), Matulevicius (min. 14)

Pandurii: Stanca (min. 67 Gliwa) – Pleașcă (min. 65 Ungurușan), Erico (min. 72 Pîrvulescu), Christou (min. 72 Negrescu), Momcilovic – Breeveld (min. 72 S. Pană), Elton (min. 72 Ciucur), Răduț (min. 65  Shalaj) – Iorga (min. 72 Buleică), Matulevicius, Nicoară (min. 65 Roman). Antrenor: Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.