RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Succes cu forcepsul în Copou

/ 26 august 2012

Încă un teren pe care Pandurii nu reușise să se impună până acum a fost cucerit, însă jocul echipei gorjene a suferit enorm, doar norocul făcând ca Grigoraș și compania să se întoarcă victorioși de la Iași.

Raidurile lui Pătulea, susținut pe extreme de Ciucur și Keita, i-au făcut pe fundașii Pandurilor să fie extrem de ezitanți, însă ieșenii au fost destul de neinspirați ca să poată înscrie. Ibeh putea înscrie, contrar cursului jocului, dar lovitura sa de cap din minutul 13 a trecut pe lângă. Pătulea a vrut penalti la duelul cu Mamele din minutul 34, dar Marius Avram a lăsat jocul să continue, iar pauza a găsit un scor alb pe tabelă. După un forcing fără prea multe ocazii clare, Iașiul s-a stins și a dat ocazia ca Pandurii să încerce mai mult. Boutadjine și Grigoraș junior au ratat bune oportunități, ultimul șutând în blocaj în locul unei pase simple ce l-ar fi lăsat pe Nistor în poziție de unu la unu cu Irimia. Apoi, spre final, Viera a „bărbierit” un balon oferindu-i o șansă imensă lui Claudiu Ionescu, dar acesta a fost uluit de greșeala ivorianului și i-a dat timp lui Lazar să intervină. Era minutul 90, dar jocul nu se sfârșise. A arătat asta Nistor, care, bine servit de Maxim, a pătruns vijelios în careu și a tras la colțul lung, golul picând ca o ghilotină peste gâtul moldovenilor, care s-ar fi mulțumit și cu un egal.

Miracolul continuă la Târgu Jiu, unde Pandurii au revenit de la Iași tot pe primul loc, așa cum au fost și la plecare, Steaua fiind acum obligată să câștige derby-ul cu Vasluiul lui Porumboiu pentru a se menține alături de băieții lui Grigoraș în fruntea Ligii 1.

CSMS Iași – Pandurii Târgu Jiu 0-1 (0-0)

Stadion „Emil Alexandrescu”, spectatori: 5.000

A marcat: Nistor (min. 90+1)

CSMS Iași: Irimia – Onofraș, Crețu, Tincu, Vladu – Milea, Straton – Keita, Cl. Tudor (min. 58 Cl. Ionescu), Ciucur (min. 53 Herghelegiu) – Pătulea (min. 74 Petrovic). Antrenor: Ionuț Popa.

Pandurii: Lazar – Ungurușan, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeț, Nistor, Răduț (min. 56 Lemnaru) – Maxim, Boutadjine (min. 64 Grigoraș), Ibeh (min. 79 Matulevicius). Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonaș galben: Cl. Ionescu (min. 67), Keita (min. 74), Vladu (min. 77) / Nistor (min. 16)

Arbitri: Marius Avram – Vasile Irimescu, Mircea Orbuleț.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • dan spune:

    Suferim in continuare pe benzile laterale unde ibeh este greoi iar grigoras jr este un jucator modest si depasit de prima liga .In atac este greu cu 2 jucatori lenti si greoi,matulevicius si lemnaru, care pot da randament numai pe teren propriu.Din pacate nu avem banca de rezerve de calitate,acolo unde jucatori ca fatai sau inkango ar face diferenta….

    • a fan spune:

      fie cum spui tu

    • FANPAN spune:

      Haideti sa ne bucuram ca suntem lideri si singurii neinvinsi, cu acest lot. Cred ca unii din noi, uita cine suntem, de fapt. Nu credeti ca am devenit prea pretentiosi?
      Eu sunt mandru de echipa noastra. Hai PANDURII.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.