RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eșec la limită sub Tâmpa

/ 3 martie 2012

Pandurii lui Grigoraș au început anul 2012 cu un eșec în Liga I, echipa gorjeană înclinându-se cu 2-1 (1-0) în fața celor de la FC Brașov.

Partida de sub Tâmpa a început sub semnul terenului extrem de pretențios, suprafața de joc fiind tratată cu destul de multă superficialitate de jucătorii echipei gorjene, care în prima repriză abia s-au ținut pe picioare. Gazdele au înscris la prima acțiune serioasă în careul Pandurilor, în minutul 13, Ilijoski preluând un balon la 14 metri de poarta lui Mingote, Viera a privit neputincios cum atacantul Brașovului și-a potrivit mingea, iar șutul acestuia a scuturat plasa porții. Pandurii nu s-a trezit din șocul primirii golului și erorile au continuat să apară în defensiva lui Grigoraș. Hadnagy a reluat periculos cu capul în minutul 16, iar în minutul 26 voleul lui Ilijoski, după o eroare a lui Mingote, a trecut pe lângă poarta acestuia. Primul șut al Pandurilor pe poarta brașoveană a venit abia în minutul 33, după o acțiune a lui Maxim care l-a pus în poziție bună pe Batin, dar reluarea sa din prima a fost respinsă în corner. Crampoanele și terenul le-au jucat feste Pandurilor în minutul 44, când Pintilii și Cardoso au căzut pe rând, ca popicele, Mingote a respins o minge în picioarele lui Buga, iar fostul rapidist a trimis balonul în bară.

La reluare, Pandurii au părut mai determinați și ocaziile au început să apară și la poarta lui Felgueiras. Voiculeț și-a încercat norocul cu un șut cu pământul, Batin a scăpat singur spre poarta brașoveană, dar Felgueiras a fost mai rapid și a respins ieșind în afara careului, iar Vlad a căutat vinclul cu un șut din lovitură liberă de la 17 metri. Ibeh, la primul joc pentru Pandurii, a arătat poftă de joc după ce a fost introdus pe teren după pauză și în minutul 67 a întors un fundaș brașovean, a pătruns în careu și a trimis mingea în spate pentru șutul lui Voiculeț, însă acesta a ocolit poarta. Dominarea Pandurilor s-a concretizat în minutul 75, cînd Nistor a șutat cu sete de la circa 25 de metri, iar mingea a poposit în poarta lui Felgueiras. Egalitatea n-a persistat decât trei minute pentru că în duelul foștilor jucători veniți în România de la Estrela Amadora, Cardoso și Nuno Viveiros, brazilianul a pus mâna pe balon în propria suprafață de pedeapsă și penaltiul acordat a fost transformat de Ilijoski. Golul primit a turnat plumb în ghetele pandurilor, care n-au mai alunecat, dar nici n-au mai avut forța de a ataca periculos poarta gazdelor. Singura ocazie avută de gorjeni până la final a fost un șut al lui Voiculeț în minutul 84, dar mingea a ocolit și de această dată poarta brașoveană, iar gazdele au obținut un succes în oglindă cu cel reușit de Pandurii în turul campionatului.

FC Brașov – Pandurii Târgu Jiu 2-1 (1-0)

Stadion „Tineretului” Brașov, spectatori: 2.000

Au marcat: Ilijoski (min. 13 și 78, ultimul din penalti) / Nistor (min. 75)

FC Brașov: Felgueiras – Ciupe, Diogo Silva, L. Munteanu, Cr. Ionescu – Buga (min. 64 Alonso), Dias, Distefano, Udoji (min. 79 Moutinho) – Ilijoski, Hadnagy (min. 56 N. Viveiros). Antrenor: Marius Șumudică.

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Viera, Cardoso, Vlad – Voiculeț, Pintilii, Nistor – Maxim (min. 87 Brata), Lemnaru (min. 46 Ibeh), Batin. Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene: Diogo Silva (min. 33), Distefano (min. 57), Udoji (min. 64) / Maxim (min. 65)

Arbitri: Sebastian Colțescu – Dragoș Iliescu și Vasile Marinescu

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

10 Comentarii până acum

  • dan spune:

    cred ca asteptarile noastre sunt peste posibilitatile acestei echipe si trebuie sa fim realisti,atat pot atat arata.Dupa parerea mea avem lacune la fundasii centrali,atacant central si portar care nu da incredere echipei.Un plus pt maxim,ungurusan sau nistor,chiar si ibeh ne va ajuta pe viitor pt ca este un jucator bun.

    • gorj spune:

      ce asteptari frate cand je gu de cardoso a vandut meciul pe fata impreuna cu aratarea de mingote!!!!!! cel mai penibil meci aranjat!!!!

      • dan spune:

        este posibil orice la varsta lui mingote din 3 meciuri aranjate scoate si el un ban, pt ca a gafat la toate fazele iar cardoso ,posibil indolenta care-l caracterizeaza..

  • fight spune:

    posibil sa fi fost un aranjament dar eu cred ca cea mai plauzibila explicatie poate fi aceasta:Cardoso a jucat 1 solist la pariuri…altfel nu imi explic ca se poate face un hent atat de jenant si intentionat…am urmarit reluarea de n ori si aceeasi concluzie:hent intentionat…este doar o parere!!!

  • eu spune:

    atata timp cat sunt permise pariurile nu vom avea fotbal corect…de ce nu ar paria si fotbalistii,doar sunt si ei oameni,nu?un hent mai tampit si mai intentionat ca cel al lui cardoso nu am vazut in viata mea…

  • vasile spune:

    Nu cumva sunt pe mana cu antrenorul de folosesc acelasi lot?
    Ibeh? l-au lasat altii de rau si l-a luat Grigoras de bun, pt. ca il cunoaste.De ce nu a bagat pe Roberto D-tru?Si presa-i oarba.Il tot lauda ca da sanse egale tonerilor din propria pepiniera. Caror tineri? Mingote trebuia schimbat imediat dupa ce a incasat un gol demn de curtea scolii. Cardoso? daca baga un tanar si facea gafa lui era terminat.

    terminat.Cum

    • dan spune:

      ca fundas sau portar vinzi mai usor un meci(vezi iesirile lui mingote sau plasamentele in poarta de 1,x,2 la gol si la 11 metri)…in schimb de ibeh nu putem acuza dupa un meci.
      la cardoso nu pare decat intentie,altfel pacalim fotbalul pt ca a insistat atat la prima preluare si nereusind a dat iar vizibil cu mana sa vada bine tusierul…magarie pe fata

  • vasile spune:

    Cum a facut cu Unguru, dupa amicalul acela… Nu au jucat nimic vedetele si a fost scos tap ispasitor Unguru, taindu-i creanga de sub picioare de la inceput.

  • vasile spune:

    Ibeh nu trebuia sa joace.Sa fii intrat Roberto Dumitru, sa i se fi dat si lui o sansa, tinanad cont ca a mers asa bine in amicale.

    • gorjinhio spune:

      ibeh este un real succes!!!! se vede ca are stofa de fotbalist, iar Roberto ala al mic hai sa fim seriosi mai tre sa creasca!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.