RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii şi-au trecut în cont încă un succes în amicale, 2-1 cu NK Varteks

/ 5 februarie 2010

În penultimul meci pe care Pandurii l-au disputat în Antalya, trupa lui Ciobotariu a obţinut cel de-al doilea succes în partidele susţinute în acest stagiu de pregătire învingând cu 2-1 pe NK Varteks.

Pandurii au început bine partida fiind la timona partidei încă din primele minute, însă Ciobotariu a fost nevoit să-l scoată de pe teren pe Martinovic încă din minutul 8 pentru că acesta a resimţit dureri inghinale, iar antrenorul gorjenilor nu a vrut să rişte o accidentare mai gravă a acestuia în apropierea debutului returului. Superioritatea Pandurilor în ceea ce priveşte numărul ocaziilor din prima repriză n-a fost concretizat de trupa lui Ciobotariu, care a intrat la pauză cu un scor alb. După pauză atacanţii Pandurilor au devenit mai penetranţi, iar Kamara a deschis scorul în minutul 59, în vreme ce Stromajer l-a majorat în minutul 74. Croaţii au reuşit şi ei să înscrie în poarta Pandurilor, însă au făcut-o o singură dată, din lovitură liberă şi mult prea târziu pentru a pune în pericol victoria echipei lui Liviu Ciobotariu.

Ultimul meci al Pandurilor în Antalya se va disputa duminică, în compania polonezilor de la Piast Gliwice, urmând ca luni, 8 februarie, echipa gorjeană să se întoarcă în România.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.