RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, 3-0 sec cu Pecs

/ 13 iulie 2014
Într-un meci al locurilor 7 în ultimul sezon în campionatele României și Ungariei, Pandurii s-a impus cu un sec 3-0 (1-0) în fața celor de la Pecs.

alb-albastru Pandurii 1962 600Grigoraș a mers din nou pe mâna posibililor tituari încă din primul minut și mare parte dintre ei au primit mai mult de 70 de minute în această partidă, Răduț fiind singurul care a rămas pe teren toate cele 90 de minute ale meciului. Christou și Pîrvulescu au marcat amintind că și fundașii pot contribui la spectacolul ofensiv, iar Mihai Roman II a înscris și el, fostul craiovean bifând primul gol în tricoul Pandurilor.

Miercuri, Pandurii are programat un meci contra Kaposvar, însă în ceea ce privește ultimul joc de verificare există acum posibilitatea ca adversarul să fie schimbat, Ural solicitând să se joace la o distanță care nu convine pandurilor.

În cantonamentul echipei gorjene a ajuns și președintele Mihai Prunariu, acesta urmărind din tribună partida cu ungurii de la Pecs.

Pandurii Târgu Jiu – Pecsi MFC 3-0 (1-0)

Au marcat Christou (min. 13), M. Roman (min. 69) și C. Pîrvulescu (min. 87)

Pandurii: Stanca (min. 46 Gliwa) – Pleaşcă (min. 46 Unguruşan), Erico (min. 72 C. Pîrvulescu), Christou (min. 72 Negrescu), Momcilovic – Anton (min. 25 S. Pană), Breeveld (min. M. Roman II), Răduţ – Buleică (min. 70 Ciucur), Matulevicius (min. 80 A. Predescu), Nicoară (min. 74 Şendroiu). Antrenor: Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.