RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, învinși la scor de Kubanul lui Dorinel Munteanu

/ 7 iulie 2013

Pandurii au pierdut primul meci din stagiul din Austria, însă au făcut-o la scor, în fața celor de la Kuban Krasnodar, echipă antrenată de Dorinel Munteanu.

alb-albastru Pandurii 1962 600Echipa gorjeană a primit trei goluri în doar șase minute în prima repriză și istoria meciului a fost scrisă. Djibril Cisse, noul star al celor de la Kuban, a intrat și el în teren în partea a doua a meciului, fostul jucător al celor de la Liverpool fiind cel care a închis tabel la 4-0 pentru ruși cu câteva minute înainte de final.

Pandurii Târgu Jiu – Kuban Krasnodar 0-4 (0-3)

Pandurii: Buchta (min. 46 Mingote) – Ungurușan, Paraskevas, Erico, Momcilovic – Voiculeț (min. 50 Predescu), Anton, Nistor (min. 46 Cristea) – Buleică (min. 61 Grigoraș), Matulevicius, Ciucur (min. 61 Adrovic). Antrenor: Cristi Pustai.

Kuban: Belenov (min. 77 Karyukin) – Bugaev (min. 75 Zhavnerchik), Dealbert, Xandao (min. 72 Armaș), Kozlov – Ignatyev (min. 46 Gigel Bucur), Sosnin (min. 62 Djibril Cisse), Kabore (min. 65 Mustafaev), Tlisov (min. 70 Fidler), Tsoraev (min. 65 Lobkarev) – Ibrahima Balde (min. 55 Urena). Antrenor: Dorinel Munteanu.

0-1, min. 29, Dealbert a deschis scorul marcând cu capul după un corner executat de Tsoraev.

0-2, min. 30, Sosnin l-a servit pe Tsoraev care a îndeplinit o simplă formalitate marcând de la 9 metri.

0-3, min. 35, degajarea lui Belenov a ajuns la Ignatyev care l-a lobat pe Buchta cu un șut din afara careului.

0-4, min. 87, Cisse a scăpat singur cu Mingote și a majorat scorul.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • dan spune:

    Pai cu cine sa dam gol daca nu avem atacant si extreme.Pai noi vrem sa jucam iar cu petarda de matol si fara jucatori de banda.Pustai a adus numai fundasi pt a ne apara iar rezultatul este fotbal ioc

    • gorj spune:

      asta ne este valoarea ciordescu isi bate jocx de echipa gatu lui de atarnator!!!!!!

  • gabi spune:

    Sedeti blanzi, e doar un meci de pregatire…din infrangeri inveti si te corectezi!Kuban e echipa buna ,de valoare ,nu e o echipa de aia de `rupatori` ,cu care a jucat Steaua!Nu ma pasioneaza alte echipe ,dar sa joci cu unii ,doar ca sa ai moral e cam gresit…ma rog…

  • Liviu spune:

    asta e politica falimentara ganditi-va ca si inainte aveam lot subtire dar acum cu plecarile lui ibeh,nicoara,vlad,viera, radut,posibil nistor si ce am adus in loc, cativa fundasi si un atacant pe aceeasi filiera cu popin , nici nu ar trebui sa ne mire acum doar mai bine baga sindicalistul mafiot banii in buzunar(locul lui e in puscarie si doamne ajuta sa il vedem acolo cat mai curand), oricum in campionat cu lotul actual sa fim multumiti daca o sa ne clasam in jurul locului 10 in caz feericit, cat despre europa nu trecem de prima dubla. Pacat pentru ca era o sansa buna sa nu ne facem de ras si cred k se puteau face niste eforturi sa luam ceva decent sa ne acoperim posturile deficitare. Ma repet pentru a nu stiu cata oara pe acest site , niciodata la acest club nu s-a vrut performanta, s-a vrut doar spalarea banilor si directionarea lor in buzunarul caracatitei din varful clubului, locul de anul trecut a fost conjunctural ,n-o sa ne mai intalnim cu o asa sansa,totusi haideti sa fim realisti si sa vedem lucrurile care se petrec la clubul asta si starea sa de fapt cand nu este altceva decat o vaca de muls.Infrastructura nu s-a modernizat major de la promovare din 2005, nu s-a facut nimic palpabil ,au venit niste rezultate din inertie si acum se da cu piciorul la ceea ce ar fi putut sa insemne ceva frumos pentru orasul nostru….pacat.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.