RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș, supărat de declarațiile lui Dorinel Munteanu

/ 11 noiembrie 2011

Grigoraș a fost deranjat de declarațiile lui Dorinel Munteanu după meciul pierdut de Pandurii la Târgu Jiu în fața Oțelului.

Tehnicianul Pandurilor consideră că înfrângerea echipei sale a fost nemeritată și că Dorinel Munteanu greșește când declară că Oțelul a dominat partida de la Târgu Jiu: „Evident că încă mă doare, este practic al doilea joc pierdut pe care l-am dominat clar. Mai mult, Dorinel Munteanu mai spune că ne-a dominat şi că victoria lui a fost meritată! Nu am ştiut eu atunci, pentru că sigur aveam o replică. Sunt de acord că fotbalul se joacă pe goluri, dar ca să susţii că ne-ai şi dominat, mi se pare total aiurea. Deoarece ei veniseră după un punct şi au plecat din întâmplare cu trei!”, a declarat Grigoraș. Acesta spune însă că nu este timp pentru lamentări și pregătește o nouă mare surpriză: „Vom căuta soluţii pentru jocul următor, acolo unde îmi pun alte speranţe deoarece echipa a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu oricine. Am bătut Steaua la ea acasă, de ce nu am face acelaşi lucru şi la Vaslui? Pentru mine este clar, vom încerca să recuperăm punctele pierdute, deşi întâlmim o echipă foarte bună, care a făcut investiţii mari în ultimii ani.”, a mai declarat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.