RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii remizează cu Hapoel pe „Cluj Arena”, calificarea încă se joacă

/ 1 august 2013

Pandurii rămâne neînvinsă în preliminariile Europa League după trei meciuri disputate, dar calificarea în turul următor este destul de greu de obținut după ce trupa lui Pustai a reușit doar un 1-1 (1-1) cu Hapoel Tel Aviv, pe „Cluj Arena”, acolo unde gorjenii își vor juca meciurile de pe teren propriu în Europa.

europa league pandurii           Pustai a forțat cu Nicoară titular, deși fostul cfr-ist era în urmă cu pregătirea. Startul partidei a fost unul perfect pentru gorjeni, care au deschis scorul prin Nistor în minutul 4. Mijlocașul Pandurilor a șutat puternic de la marginea careului mare și, cu largul concurs al lui Amos, mingea a intrat în poarta celor de la Hapoel. După deschiderea scorului, israelienii au preluat inițiativa, au dominat destul de clar până la pauză și au reușit să egaleze prin Sasha, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la circa 19 de metri în minutul 29. Momcilovic și Stanca au păstrat egalitatea la o fază extrem de periculoasă a celor de la Hapoel în minutul 40, iar Pandurii intra la cabine oarecum în corzi.

De la cabine, Pandurii a ieșit mult mai decisă, a preluat frâiele jocului și a fost în dese rânduri aproape de a reveni în avantaj pe tabelă, însă Amos și-a răscumpărat eroarea din debutul întâlnirii și a intervenit providențial la ocaziile avute de Eric (min. 49), Momcilovic (min. 52) sau Matulevicius (min. 73), perioadă în care Hapoel a replicat doar prin Shechter, al cărui șut din minutul 58 a fost respins de Stanca. Pe final de joc, în minutul 89, Damari putea să lovească, dar încercarea sa de a-l loba din unghi pe Stanca a ocolit poarta. Prelungirile au adus noi emoții la poarta Pandurilor, dar Ungurușan a intervenit salutar în două rânduri, iar meciul s-a încheiat cu un scor egal.

Remiza de pe „Cluj Arena” lasă deschisă lupta pentru calificare, dar meciul retur de la Tel Aviv se anunță extrem de dificil, iar golul primit pe teren propriu poate cântări destul de mult.

Pandurii Târgu Jiu – Hapoel Tel Aviv 1-1 (1-1)

Stadion „Cluj Arena”, Cluj Napoca, spectatori: 5.500

Au marcat: Nistor (min. 4) / Sasha (min. 29)

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Paraskevas, Erico, Momcilovici – Breeveld, Anton (Brata ’63) – Nistor (Lemnaru ’87), Eric, Nicoară (Buleică ’34) – Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.

Hapoel: Amos – Dgani, Ilici, Colin, Shimon – Gerzicich – Damari, Gordana (Abutbul ’79), Sasha (Vermouth ’71), Zaguri (Safuri ’71) – Shechter. Antrenor: Ran Ben Simon.

Cartonaşe galbene: Unguruşan ’28, Anton ’63, Breeveld ’90 / Shechter ’22, Vermouth ’88

Arbitri: Vitali Meşkov – Aleksei Voronţov, Maksim Gavrilin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.