RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, evoluție modestă pe Național Arena

/ 4 mai 2013

Faptul că Pandurii este o echipă cu evoluții „temătoare” în deplasările în care are în față galerii adevărate și când evoluează pe stadioane impunătoare a fost confirmat și în meciul cu Steaua, disputat pe Național Arena, în fața a 15.000 de spectatori, trupa lui Pustai cedând fără drept de apel în fața viitoarei campioane, scor 2-0 (2-0).

steaua-pan-magie02Rusescu a deschis scorul destul de repede, în minutul 12, iar Szukala a închis tabela cu trei minute înaintea pauzei, însă Steaua putea marca și alte goluri, Mingote fiind cel care a limitat proporțiile scorului. Matulevicius a ratat o ocazie mare la 1-0 pentru gazde, iar trupa gorjeană a cerut și două lovituri de pedeapsă, fără a le și primi, însă victoria Stelei este mai mult decât justă, Pandurii urmând a se concentra acum la ultimele cinci jocuri din acest sezon, jocuri de la care așteaptă măcar 9 puncte care ar urma să o conducă în cupele europene.

Steaua București – Pandurii Târgu Jiu 2-0 (2-0)

Național Arena, spectatori: 15.000

Au marcat: Rusescu (min 12), Szukala (min. 42)

 Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa (min. 80 Filip), Iancu (min. 52 Nikolici), Tănase – Rusescu (min. 68 Prepeliţă). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Viera, Mamele, Al. Vlad – Anton (min. 79 Lemnaru), Nistor – Ibeh, Voiculeţ (min. 62 C. Cristea), Nicoară (min. 58 Răduţ) – Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Viera (min. 44) , Anton (min. 55), Pleaşcă (min. 81).

Arbitri: Cristian Balaj – Bogdan Gheorghe, Florin Păunescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

16 Comentarii până acum

  • klauss 78 spune:

    SCLAVII LUI STEAUA!O RUSINE DE ECHIPA, O RUSINE DE OM-CONDESCU! TRAGETI SA PLATITI CE-ATI FURAT PE SPINAREA ECHIPEI!RUSINE OITELOR!

    • gabi spune:

      Ba,tu tii cu DESFIINTAREA MAXIMA,adica defuncta `U `Craiova…du-te si comenteaza (daca ai unde) despre voi…lasa Pandurii in pace…Voi sunteti la capitolul oase…Morti …

      • klauss 78 spune:

        …URMATI SI VOI, SLUGILE CIOBANULUI…DUPA CE-SI SATURA CONDESCU NEAMURILE!FORTZA STIINTA UNIVERSITATEA CRAIOVA!DEFUNCTA E MATA!

        • gorj spune:

          RIP HUniversitatea craiova!!!!!!! dumnezeu sa te ierte!!!!!

        • dan spune:

          nu va mai certati pt ca nu aveti motive.Aceasta este valoarea echipei care nu are calitate in multe compartimente ,cum ar fi portar,mijlocasi laterali si atacanti centrali.In poarta avem un fel de tusier,care nu paraseste linia portii,pe benzi stam prost,in atac s-a vazut ca matulevicius este doar o iluzie optica.Pt poarta cred ca Leonidas Panagopoulos de la severin este o certitudine la cei 26 de ani si trebuie luat…

  • gabi spune:

    Taci ma ,ca tu ai auzit doar de Craiova…Daca te intreb de Deselnicu ,Strambeanu Papuc(cu care m-am cunoscut personal) nu stii ce sa-mi raspunzi…Hai pa…`Nea` Cristi ,scoate mizeriile astuia…`lu asta cu Desfiintare lui Maxima`…

    • klauss 78 spune:

      …SE VEDE CA TU STII MULTE…SI EU IL CUNOSC PE PAPUC,PE DESELNICU….EU AM TRAIT BUCURII SI NECAZURI LANGA ACEASTA ECHIPA CU ISTORIE, BAI MINERULE…

  • Liviu spune:

    o adunatura de fricosi si petarda de atacant matulevicius bine ca altii nu mai avem ,mijloc slabut ,aparare depasita clar pe benzi si in duelurile 1-1,viera asa si asa,mamele catastrofa ca de obicei si nu in ultimul rand marele mingote care orice minge la o palma de el e gol pe coltul scurt plus ca eu odata nu l-am vazut iesind pe centrari din faze fixe.Am si eu o nelamurire de ce il imprumuti pe buleica la u cluj cand am vazut cu totii cum joaca acolo si ce nevoie aveam de el acum ,macar rezerva sa dea un aport ofensiv pe final de meci,zic si eu….

    • gorj spune:

      bine punctat Buleica este usper, speram sa vina si Markovic de la medias asa cum se aude!!!!!!

  • blue spune:

    Nu a fost o evolutie slaba ci una extrem de dubioasa.Am vazut multe meciuri slabe ale pandurilor dar nici-unul nu a semanat cu acesta!!!Ei ,pur si simplu,nu au vrut sa joace…De ce?Ghici?
    Din pacate pt.noi,Pandurii Tg-Jiu ramane o echipa fara identitate!!!Suntem si vom ramane intotdeauna SCLAVII stelistilor.Cei care mai merg, inca, la meciuriule pandurilor probabil ca au observat ca ,,pute” rau de tot a oaie!!!

    • PanduriiForever spune:

      blue, tu putzi a prazar frustrat! ai vazut unde merge nistor? la malaga? nuuuuu, la cu-fu-rre! de ce ar trebui sa stea Pandurii sluga la Steaua cand Steaua ar fi luat oricum campionatul, mai devreme sau mai tarziu?!? esti dus rau, bai desteptule! anul trecut cand Pandurii le-au luat 4 pct din 6 stelistilor nu au fost slugi? mars si spala-te ca puti a prostDEprazarFrustrrat!

      • klauss 78 spune:

        …si tu ce mata esti ba, nu tot PRAZAR din OLTENIA?te-o fatat mumata in buricul bukurestiului sau tg jiu s-a mutat la viena….voi sunteti sclavii stanei din pipera..

      • klauss 78 spune:

        v-a prostit condescu pe toti….din nimeni a ajuns mare nabab pe banii vostrii si ai minerilor….nu vedeti ca echipa asta a fost vaca lui de muls?nu e echipa voastra, e jucaria lui….

  • PanduriiForever spune:

    Uite cine vorbeste! sluga lu’ netzoiu care si-a batut joc de echipa prazarilor! sunteti sclavii javrelor dinamooviste, care dupa ce v-a furat v-a si batut pe unde v-a prins. Deci cine e sluga si a cui, bai prazu’ ma_tiiiii de tzaranoi doljean!

  • gabi spune:

    Va inchipuiti ce polemici ar fii pe aici daca `DESFIINTAREA MAXIMA` ar fii in prima liga !Numai frustrati,care acum stau cu capul in pamant ca nu au ce comenta!Baaaaaaaaaaaa,mortul de la groapa nu se mai intoarce1

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.