RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adrian Comănescu va conduce finala Cupei Ligii Adeplast

/ 18 mai 2015
Originar din Râmnicu Vâlcea, Comănescu s-a aflat, pe 1 mai, la centrul partidei Concordia Chiajna – Pandurii Târgu Jiu, încheiată cu victoria ilfovenilor, 1-0.

adrian_comanescu-e1426675725702

CCA a decis cine va conduce finala Cupei Ligii Adeplast, dintre Pandurii Târgu Jiu și Steaua București. Arbitrul desemnat să fluiere miercuri, pe Arena Națională, actul final al competiției este Adrian Comănescu, informează ProSport. Va fi cel mai important meci din cariera vâlceanului de 41 de ani, care s-a aflat la centrul semifinalei de Cupă, Petrolul – Steaua, încheiată 1-1, la Ploiești.

Ultimul joc în care Adrian Comănescu i-a condus de la centru pe târgujieni a fost pe 1 mai, la Chiajna. Concordia s-a impus 1-0 în fața trupei lui Iordănescu Jr., iar Comănescu l-a eliminat atunci pe Dan Nistor, în minutul 37.

La cele două tuşe, arbitrul din Râmnicu Vâlcea va fi ajutat de doi bucureşteni, Radu Ghinguleac şi Mircea Mihail Grigoriu.

20:00 este ora de start a finalei Cupei Ligii. Miercuri, Pandurii va disputa prima finală din istoria clubului.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gabi spune:

    Asta e un golan,un figurant…O sa avem meci greu cu asta la centru!La suflet e cam dinamovist,dar nu ne are in gratii…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.