RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Aktas vrea și la anul în EuroChallange

/ 15 mai 2015
Energia se află la un singur succes distanță de obținerea ultimului loc pe podiumul Ligii Naționale. Gorjenii vor încerca, duminică, să pună mâna pe medaliile de bronz și pe calificarea în următoarea stagiune FIBA EuroChallange.

img_1516-qpr

Deși niciun jucător din actuala gardă a Energiei nu a parafat înțelegeri pentru sezonul 2015/2016 cu gruparea olteană, Baris Aktas se gândește la o nouă participare europeană în echipamentul galben-roșu.

“Sunt fericit că am câştigat. A fost mai uşor decât mă aşteptam. Fără Andreas credeam că vom avea probleme, dar am reuşit să jucăm ca o echipă şi să câştigăm în faţa unei echipe de valoare cum este Steaua, care să nu uităm a terminat pe poziţia secundă sezonul regulat. În legătură cu meciul de duminică, sperăm să obţinem din nou o victorie şi să terminăm campionatul pe locul 3. Vrem să terminăm această serie cât mai repede. Sper să reuşim să câştigăm şi să participăm şi la anul, din nou, în EuroChallenge”, a spus Aktas, pentru csenergia.ro

Din informațiile site-ului nostru, numele lui Aktas se regăsește pe lista concepută de oficialii gorjeni în vederea alcătuirii roster-ului pentru ediția viitoare de campionat.

Meciul 2 dintre Energia şi Steaua CSM se va disputa duminică, 17 mai 2015, de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.