RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marian Dinu vrea un arbitraj corect cu Rapidul: „Anul trecut ne-au măcelărit”

/ 24 noiembrie 2011

După ce în sezonul trecut Pandurii a avut de suferit în urma arbitrajelor în ambele meciuri cu Rapidul, secundul lui Grigoraș, Marian Dinu, speră ca în acest an echipa gorjeană să nu mai fie defavorizată.

În meciul tur din sezonul trecut, Pandurii a fost de asemenea dezavantajată de arbitraj, Mugurel Drăgănescu neacordând un penalti la un fault asupra lui Orac și anulând două goluri valabile înscrise de Stromajer și Vranjkovic. Nici în retur Pandurii n-au fost iertați, atunci Augustus Constantin intrându-și în rol: „Ne dorim ca acele greşeli de arbitraj să nu mai fie făcute. Pur şi simplu anul trecut ne-au măcelărit. Am luat cartonaş roşu când el trebuia să-l ia jucătorul de la Rapid. Practic, toată maniera de arbitraj a fost împotriva echipei noastre, lucru recunoscut de specialişti”, a declarat Dinu despre meciul retur, disputat la Severin, când Băcilă a fost eliminat după ce Rui Duarte îl faultase grosolan pe jucătorul Pandurilor.

Secundul Pandurilor spune că echipa sa are datoria de a lupta pentru victorie fără a ține cont de tendințele arbitrilor: „Indiferent de condiţii, noi trebuie să jucăm şi, dacă este cazul, să o facem şi împotriva arbitrilor. Ne dorim să câştigăm, sper să şi reuşim”, a încheiat Marian Dinu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • energia_fan spune:

    Sa speram ca de data asta arbitrii nu ne vor mai jecmani si ne vor lasa sa batem echipa de sub pod! Hai PANDURII!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.