RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marian Dinu: „Eu cred că nu se joacă meciul cu Oţelul. S-a încercat să fie o bombă de presă”

/ 16 mai 2011

După ce Grigoraş a declarat zilele trecute că, în opinia sa, şansele ca meciul dintre Pandurii şi Oţelul să se joace sunt de 1%, şi secundul său spune că nu crede într-o decizie favorabilă la TAS.

„Oficial se vehiculează că se joacă, dar eu cred că nu se joacă. S-a încercat să fie o bombă de presă, o presiune pusă pe echipa din Galaţi”, a declarat Marian Dinu, antrenorul secund al Pandurilor. Acesta a mai spus că preşedintele Marin Condescu a vorbit cu jucătorii înaintea meciului cu FC Braşov transmiţându-le să fie pregătiţi pentru încă două partide, cu Oţelul şi FC Vaslui: „Ne-am bucura, a spus-o şi domnul Grigoraş că situaţia din clasament să se decidă pe teren nu la masa verde. Noi suntem pregătiţi”, a mai declarat Marian Dinu.

În legătură cu meciul din ultima etapă, Dinu crede că răspunsul poate fi dat doar de cei din conducerea administrativă a Pandurilor: „Problema cu Vaslui, dacă vom fi sau nu programaţi, trebuie să întrebaţi pe cineva din conducere. Se face o presiune pe echipă, nu e bine ca o vorbă aruncată aiurea să afecteze echipa”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.