RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dumitru Dragomir: „Chiricheş este în drum spre Dinamo. Meciul se joacă în proporţie de 99,99%”

/ 1 martie 2011

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că meciul dintre Dinamo Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu are mari şanse de a fi programat, din infirmaţiile pe care le deţine jucătorul Vlad Chiricheş fiind cheia prin care gorjenii vor obţine acest lucru.

„Categoric se joacă meciul Dinamo – Pandurii. Sunt supărat că nu s-a jucat şi Pandurii – Oţelul. Jucătorul este cu celălalt preşedinte şi va ajunge la un acord cu Dinamo. Important este ca hârtia de la Dinamo să ajungă la Liga cu 30 de secunde înainte de ora 24:00. Dacă ajunge mâine, e prea târziu. Dar noi avem pe cineva la ligă şi acum. Sunt supărat pe faptul că domnul Condescu nu m-a ascultat să facă această manevră în urmă cu o săptămână. Apoi putea să facă toate demersurile şi dacă câştiga putea să facă orice”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • kagula spune:

    …mai bine in b decat slugile cooperativei bucurestene si mafiei de la liga…asa se fura mai nou jucatorii cei mai buni,daca pandurii a facut compromisuri…astazi ii vor lua pe chiriches si brata la vara…mai bine ii dati ..la craiova…macar facem o echipa buna.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.