RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Este sigur, Pandurii – Universitatea Craiova se joacă!

/ 10 septembrie 2010

Confirmarea programării meciului dintre Pandurii şi Universitatea Craiova a venit odată cu anunţul făcut de Liga Profesionistă de Fotbal care a înregistrat astăzi un acord între Pandurii şi Dinamo cu privire la reeşalonarea datoriei clubului gorjean.

Detaliile acordului dintre Pandurii şi Dinamo nu au fost încă făcute public, dar se pare că este vorba şi de jucători care vor face schimb de domiciliu. Dinamo îi cedează la Pandurii pe Vranjkovic, Todorovski şi Maksumic. Cei trei jucători aveau de încasat în total 23.000 de euro lunar de la Dinamo, aşa că prin mutarea lor la Pandurii se poate spune că bucureştenii şi-au recuperat aproximativ 275.000 de euro, adică jumătate din suma pe care o datorează gorjenii, care vor fi nevoiţi astfel să plătească salariile acestora. Pentru restul banilor a intrat în funcţie un nou plan de plată eşalonată, câte 100.000 de euro lunar, după cum a declarat Gigi Becali, cel care l-a şi împrumutat pe Marin Condescu cu 50.000 de euro pentru a face prima plată.

Deşi a negat că ar ceda şi jucători în Groapă, Marin Condescu este posibil să fie nevoit să fi gajat plata ce o mai are de făcut cu doi jucători, Chiricheş şi Voiculeţ fiind pe lista celor ţintiţi de Dinamo.

Meciul dintre Pandurii şi Universitatea Craiova se va disputa luni, cu începere de la ora 20:00, pe Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu, partida putând fi urmărită în direct pe Digi Sport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.