RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Porcul de Crăciun al Pandurilor, mai gras decât cel de anul trecut

/ 2 noiembrie 2011

Petre Grigoraș a instaurat o tradiție la echipele pe care le antrenează, înaintea plecării în vacanța de iarnă fiind sacrificat un porc în tradiția românească, tot lotul luând parte la acest ritual.

Cum anul trecut echipa se afla într-o situație delicată, și porcul a fost unul „slăbit” de grijile retrogradării, însă în acest an Grigoraș speră să mențină porcul măcar la dimensiunile pe care i le dă actuala poziție a Pandurilor în clasamentul Ligii I: „Şi anul ăsta porcul va fi în funcţie de locul ocupat în campionat. Iar aici sunt două posibilităţi: ori să se mai îngraşe ori să mai slăbească faţă de cum e acum. Şi găsesc că e normal că mă gândesc şi la asta, de aceea sperăm ca porcul să fie cât mai mare, să avem grijă să creştem porcul bine pentru a nu mai fi un grasun ca anul trecut… Atunci era cam amărât, nici nu ne-a ajuns şoricul la toţi! Vreau să cred că de data asta va rămâne şi ceva slană pentru la iarnă”, a explicat, cu umor, cum stau lucrurile în privința porcului de Crăciun pe care trebuie să-l pregătească președintele Marin Condescu.

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.