RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș, cel mai tare… pe teren propriu

/ 1 noiembrie 2011

Pandurii a devenit o nucă tare pentru toate echipele din Liga I, o dovedește clasamentul la zi al Ligii I, acolo unde echipa gorjeană ocupă un loc de cupă europeană, dar și un alt clasament, acolo unde trupa lui Grigoraș este chiar pe primul loc.

După disputarea unei treimi din actualul sezon, Pandurii este pe primul loc în clasamentul meciurilor disputate pe teren propriu, fiind singura echipă care a acumulat 15 puncte din 6 meciuri, trupa lui Grigoraș fiind urmată, la un punct distanță, de alte trei echipe, Dinamo, Rapid și U Cluj, echipe care nu au pierdut niciun meci acasă, dar au câte două meciuri terminate la egalitate. Pandurii a câștigat de cinci ori în acest an la Târgu Jiu, 2-1 cu FC Brașov, 2-0 cu CFR Cluj, 5-1 cu CS Mioveni și 1-0 în ultimele două partide, cu Gaz Metan Mediaș și U Cluj, singura înfrângere fiind cea cu Astra Ploiești, aceasta venind însă în urma unui joc foarte bun făcut de băieții lui Grigoraș.

Pentru a se menține pe acest loc fruntaș și la finalul turului, Pandurii mai are de trecut de trei hopuri, două dintre aceste întâlniri fiind foarte grele, cu campioana Oțelul Galați și cu Rapidul, ultima, cea cu Concordia Chiajna, fiind considerată una mai accesibilă.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.