RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii trimit pe teren ce au mai bun la meciul din Cupa României

/ 25 octombrie 2011

Pandurii atacă meciul cu FC Braşov cu cei mai în formă jucători, anunţă Grigoraş, antrenorul Pandurilor declarând că-şi doreşte ca echipa sa să meargă în sferturile de finală ale Cupei României.

„Vom trata fiecare meci din cupă foarte serios. Nu ne-am propus să ajungem în semifinale sau în finală… Nu. Am zis să încercăm să trecem de fiecare etapă care ne este accesibilă şi putem să trecem peste ea. Dacă dăm peste un adversar mai bun, care ne va învinge, nu vom face un capăt de ţară, nu este o tragedie, dar vom trata fiecare meci. Primul este cel cu Braşovul şi vrem să-l câştigăm”, a declarat Grigoraş despre întâlnirea de miercuri dintre Pandurii şi FC Braşov, partidă ce contează pentru optimile de finală ale Cupei României Timişoreana.

Grigoraş a precizat că nu va menaja niciun jucător şi va trimite în teren cea mai bună garnitură pe care o poate alcătui la ora meciului: “De la începutul discuţiilor despre Cupa României am spus că voi încerca să folosesc cei mai în formă jucători. A fost o excepţie cu Vişina Nouă pentru că era vorba de o diferenţă de nivel. 100% voi folosi la meciul cu FC Braşov echipa cea mai în formă în acest moment, asta înseamnă că tratez la modul cel mai serios această competiţie. Sincer nu ştiu dacă Braşovul va aborda meciul cu aceeaşi seriozitate, dar nici nu mă interesează. Cel mai important este să avem continuitate în rezultate şi jocuri bune. Acesta este scopul. Dacă tratezi cu lejeritate un meci de cupă, este posibil să nu-ţi mai revi în campionat”.

Pentru meciul de miercuri, programat la ora 16:00 şi transmis în direct de Dolce Sport, Grigoraş a convocat acelaşi lot ca şi la întâlnirea de campionat cu Universitatea Cluj, doar Pintilii fiind înlocuit cu Batin din cauza accidentării suferite de căpitanul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.