RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cornel Lungu: „Felicităm Târgu Jiul pentru rezultatul foarte bun obținut în EuroChallange”

/ 20 martie 2015
Energia și BC Mureș își dispută duminică, la Târgu Jiu, ultimul loc ce asigură prezența pe podium la finalul sezonului regulat, într-un duel al celor mai în formă echipe din România. 

916

Proaspăt calificată în Final-Four-ul EuroChallange, Energia și-a demonstrat încă o dată invicibilitatea pe propriul teren, iar duminică seara, gorjenii speră ca prada să fie tigrii mureșeni, în campionatul intern. Președintele lui BC Mureș, Cornel Lungu, a felicitat câștigătoarea Cupei României pentru reprezentațiile din Europa, dar este încrezător în victoria echipei sale, în ciuda șanselor care i se acordă acesteia la Târgu Jiu.

„Pentru meciul cu Târgu Jiu avem o singură variantă, victoria. Felicităm Târgu Jiul pentru rezultatul foarte bun obținut în EuroChallange, respectăm faptul că au reprezentat foarte bine baschetul românesc, dar noi o să mergem la victorie, indiferent de șansele care ni se acordă în acest meci. În acest moment, lupta pentru locurile 3 și 4 se dă între Mureș, Energia și Banca Transilvania Cluj. Nu ne gândim decât la victorie și sperăm să avem o șansă în plus în play-off, privind avantajul terenului propriu”, a declarat Cornel Lungu.

19:50 este ora oficială pentru startul jocului din etapa cu numărul 25 a LNBM.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.