RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari, eligibilă pentru EuroChallange

/ 26 iunie 2014

Federaţia Română de Baschet a înstiinţat clubul gorjean de faptul că este eligibil pentru a participa în EuroChallange. Gorjenii corespund cerinţelor impuse de FIBA.

eurochallenge2

Datorită performanţei reuşite de Energia Rovinari, câştigarea Cupei României, aceasta a primit dreptul de a evolua în următoarea ediţie a competiţiei EuroChallange. Cu această ocazie, echipa de baschet a judeţului Gorj va bifa şi ea prima participare într-o cupă europeană. Oficalul clubului oltean, Dan Cumpănaşu, a confirmat că s-au îndeplinit absolut toate cerinţele pentru înscrierea echipei în competiţie: „Am fost înştiinţati de Federaţia Română de Baschet de faptul că suntem eligibili pentru participarea în EuroChallange. Am plătit taxa de înscriere, am trimis formularele necesare, totul este în regulă”, a declarat Cumpănaşu pentru site-ul nostru.

Alături de Energia Rovinari, în aceeaşi competiţie vor mai evolua echipele CSM Oradea, ’’U’’ BT Cluj, cât şi BC Mureş Târgu Mures. Tragerea la sorţi va avea loc pe 6 iulie, la Munchen.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.