RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Salvarea e departe

/ 2 aprilie 2015
Pandurii a pierdut în ultimele două etape, contra Viitorului Constanța și Gaz Metan Mediaș, iar gorjenii au coborât cu picioarele pe pământ după calificarea obținută în finala Cupei Ligii Adeplast și victoria cu Steaua București, revenind în zona periculoasă a clasamentului Ligii 1.

13-e1418752685858-472x600Tehnicianul Edi Iordănescu a atras atenția asupra obiectivului stabilit în momentul în care a acceptat să preia Pandurii Târgu Jiu, salvarea de la retrogradare, nicidecum calificarea în Europa League la finalul sezonului 2014/2015: “Eu sunt conştient că e un moment dificil, nu am preluat această echipă în lupta pentru Europa League, am preluat-o la lupta pentru evitarea retrogradării, suntem în continuare acolo şi încerc să redresez corabia. În tur s-au reuşit doar patru victorii, în momentul de faţă ştiu că ultimele două jocuri noi am dezamăgit, acesta este adevărul. Aveam așteptări mari după ce am bătut Steaua să nu reușești să scoți puncte în următoarele două jocuri… dar acești jucători au bătut Steaua și Dinamo, așa că trebuie să avem încredere în ei și să-i susținem”, a declarat fiul selecționerului.

Iordănescu Jr. a cerut ca toată lumea să fie alături de echipa pe care o pregătește, deoarece gorjenii simt acut amenințările retrogradării: “E un moment important, nu este un moment uşor, e un moment dificil pentru această echipă şi pentru viitorul ei şi fac un apel la toţi cei care iubesc fotbalul în general şi care iubesc această echipă să lase la o parte orice fel de orgoliu sau orice fel de interes personal şi să fie toată lumea aproape de această echipă. E un mesaj pe care nu vreau să-l aprofundez în acest moment şi nu voi comenta mai mult, decât un simplu mesaj: să fie toată lumea lângă această echipă, pentru că acest oraş are nevoie de o echipă în prima ligă, care să ţină steagul sus. Urmează intervenţia care se va face la stadion, peste o perioadă nu foarte îndepărtată oraşul va avea şi un stadion nou şi trebuie să aibă echipă în prima ligă care să se bată la primele locuri”, a declarat Edi Iordănescu la ultima conferință de presă a clubului târgujian.

Pandurii merge luni pe “Ilie Oană “, pentru confruntarea cu Petrolul Ploiești, iar joi, gorjenii o vor primi la Târgu Jiu pe Astra Giurgiu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.