RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băcilă, tot mai departe de Pandurii

/ 23 mai 2012

Cosmin Băcilă nu a semnat încă o nouă înțelegere cu Pandurii și, după spusele unor oficiali ai grupării gorjene, șansele ca el să revină la Târgu Jiu sunt destul de mici.

„Lui Băcilă i-am oferit un contract nou, cu o majorare salarială față de cel precedent, dar jucătorul nu a semnat, a plecat spunând că se mai gândește. Oferta noastră rămâne în vigoare însă pentru o perioadă. Dacă va veni prea târziu din nou la noi, dacă nu-și va găsi un contract la altă echipă, oferta noastră ar putea să nu mai fie aceeași… Oricum, din punctul meu de vedere, cred că jucătorul a declinat oferta noastră, însă e doar alegerea lui. Nu obligăm pe nimeni să semneze cu forţa, iar contractul oferit acum lui Băcilă a fost mai mult decât onorabil”, a explicat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, situația la zi a lui Băcilă în raport cu clubul gorjean.

Băcilă s-a accidentat în prima parte a campionatului, în meciul cu Steaua, partidă în care a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.