RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băcilă: „Cred că într-o lună încep antrenamentele”

/ 14 martie 2012

Cosmin Băcilă s-a alăturat echipei la pregătire în al doilea stagiu din Antalya, însă nici acum nu a reluat antrenamentele normale, procesul de refacere a osului după fractura suferită în meciul cu Steaua nefiind încă încheiat.

„După ce mi se va prinde osul 100% o să încep pregătirea. Cred că într-o lună încep antrenamentele, nu ştiu dacă voi prinde vreun meci din acest campionat. Nu ştiu dacă o să risc, o să văd cum sunt în acel moment. Teamă este. Probabil când voi începe antrenamentele o să trec prin nişte etape. Nu sunt fricos. Trebuie să fiu tare, să nu mă mai gândesc. Trebuie să trec peste, dar e greu”, a declarat Cosmin Băcilă despre stadiul recuperării sale și mult discutata teamă a jucătorilor care au suferit astfel de accidentări traumatizante la revenirea pe teren.

Contractul lui Băcilă cu Pandurii va expira în vară, însă sunt premisele unei prelungiri ale acestuia, atât jucătorul cât și conducerea clubului manifestându-și dorința de a continua împreună: „Sunt în discuţii cu prelungirea, probabil săptămâna aceasta se va finaliza. Nu ştiu exact pe ce perioadă voi semna. Momentan vreau să rămân la Pandurii, a început să-mi placă aici, îmi place atmosfera, m-am învăţat aici. Nu depinde de mine, dacă eram apt 100% alta era discuţie. Pandurii îmi întind o mână de ajutor şi eu trebuie să le răspund cu aceeaşi monedă. Prima opţiune e Pandurii”, a mai declarat Cosmin Băcilă.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.