RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius, departe de a mai ajunge la Pandurii

/ 19 februarie 2012

În ciuda faptului că antrenorul Petre Grigoraș și l-a dorit foarte mult, lituanianul Deyvidas Matulevicius pare a fi acum doar o altă dorință neîndeplinită a tehnicianului Pandurilor.

Așteptat zilele trecute la bucurești pentru parafarea contractului, Matulevicius nu și-a mai făcut apariția: „Nu s-a rezolvat şi sunt şanse minime să-l mai legitimăm. Jucătorul împreună cu preşedintele clubului Zalgiris Vilnius trebuiau să vină la Bucureşti să perfectăm actele, dar ne tot amână. Noi am aflat, din sursele noastre, că jucătorul este acum la probe la o echipă din Polonia. Ne înţeleserăm să plătim 120.000 euro, dar noi doream să achităm eşalonat. Aveam acordul cu jucătorul, dar acordul cu clubul expirase deoarece noi nu ne-am hotărât rapid, am vrut să-l mai vedem la lucru. Era normal, pentru că 120.000 euro e o sumă destul de mare”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

În condițiile în care și acest transfer a picat, lui Grigoraș i-a fost adus un singur jucător în această iarnă, Ungurușan, jucător care trebuie să acopere postul de fundaș dreapta, ofensiva, acolo unde antrenorul gorjenilor mai cerea 2-3 jucători, rămânând în continuare descoperită.

În aceste zile, în Antalya, grupul Pandurilor este așteptat de doi noi jucători care vor susține probe de joc la echipa gorjeană. Grigoraș a dezvăluit faptul că este vorba de jucători tineri, însă conducerea gorjenilor dorește să țină secretă identitatea celor doi, așa cum a făcut la vremea respectivă și cu iluștrii anonimi Campisi, Brahmia, Noguera sau Williams.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

 • ilie spune:

  du-te dreq bah grigoras de jeg!!!!!

  • „După mine, aş fi mulţumit dacă măcar Matulevicius ar putea fi rezolvat, oricum e şi cam târziu acuma să mai găseşti jucători ce-ţi convin. Din câte am înţeles de la conducere, nu e nici un fel de problemă cu Matulevicius, se va perfecta transferul. Am primit asigurări de la domnii Condescu şi Pârvulescu că se va achita suma respectivă cerută de echipa din Lituania, că dispunem de banii ăştia. Acum, singura probemă de care mă mai tem e să nu fie cumva întors din drum de altcineva. Ştiţi cum se spune, până nu-l vezi la tine în curte, încă ţi-e frică! Dar, aştept ca mâine seară să mă îmi spună cineva că s-a rezolvat totul. O eventuală soluţie pentru viitor ar mai fi Anton de la Bistriţia, pe care l-aş vrea în echipă, dar asta cred că abia la vară s-ar putea rezolva”, a completat tehnicianul echipei târgujiene.

   Grigoras l-a vrut pe Matulevicius, asa ca problema pare a fi in alta parte…

   • gorj spune:

    din pacate asta este inca o dovoda ca la tg Jiu nu se urmareste performanta sa speram macar ca nu vom retrograda!!!! ASTE ESTE!!!! Suntem un club de c***t!!!!!! trist dar adevarat!!!!

 • Anonim spune:

  Retrogradarea i mananca , nu au facut nimic paraca au vreun atacant bun

 • dan spune:

  niste profitori acesti condescu si temelescu….nu ne mai mira nimic pt ca au prins gustul banului si urmaresc doar profit acesti manageri de 2 lei….
  nu era super jucator dar la 120 000 nu era o suma mare,in schimb pe iordache au dat 1,5 mil si trebuie acoperita gaura pe spinarea altora….

 • marius spune:

  120.000 euro suma mare…!!!??? pai cu cat ai vrea sa-l iei parvulescule pe golgheterul din lituania cu 30.000 de euro… ce ati facut cu banii de pe matei, chiriches si grecu ? sunt aproape 1,5 mil de euro incasati de pe ei. pe dorinel popa nu ati putut sa-l luati de la becali .. super jucator….l-a lut clujul ca voi dormiti sau nici pe ala nu a vrut gigi sa-l dea cu 30.000 de euro esalonati. voi nu ati vrut sa faceti transferuri ca de 500.000 de euro din suma de mai sus era imposibil cat de tantalai sa fiti sa nu luati doi jucatori buni din tara. va bateti joc de lumea care vine la stadion nemernicilor si nesimtitilor(condescu si conducerea)

 • kamikaze spune:

  …ati ras de craiova,urmati voi..rasurile lumii!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.