RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Christou Paraskevas, departe de a deveni pandur

/ 28 martie 2013

Situația lui Christou Paraskevas este departe de a fi lămurită, cipriotul nereușind să devină jucător al Pandurilor nici până în acest moment.

christou         Antrenorul Cristi Pustai și-a făcut planurile pentru meciul cu Rapid, dar și chiar și pentru următoarele fără fundașul a cărui situație este încurcată de insolvența celor de la U Cluj: „Paraskevas, am înţeles că este cazul suspendat sau amânat, ceva de genul acesta… Nu-l putem folosi nici acum, nici în viitorul apropiat”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Dacă Pustai nu crede că fundașul cipriot are șanse să-și rezolve problemele în următoarea perioadă, președintele executiv al gorjenilor este mai optimist: „Decizia ne surprinde, mai ales că toate actele jucătorului de transfer la Pandurii sunt făcute înainte de intrarea clubului U Cluj în insolvenţă. Însă, noi nu vom renunţa la Paraskevas, din punctul nostru de vedere este jucătorul clubului Pandurii perfect legal. Acum, fotbalistul, împreună cu avocatul lui, vor formula o cere scrisă la UEFA pentru a solicita o dispensă specială din partea forului continental. În astfel de cazuri se poate obţine o carte verde provizorie pentru a-i da drept de joc fotbalistului. Clubul nostru i-a şi pus la dispoziţie jucătorului contractul semnat cu Pandurii, prin care se certifică faptul că înţelegerea a avut loc înainte de intrarea U Cluj în insolvenţă. Deci aşteptăm şi o decizie a UEFA. Pentru că e vorba despre dreptul la muncă al unui jucător…”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.