RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paraskevas, soluție pentru Pandurii?

/ 31 ianuarie 2013

Fundașul central cipriot Christou Paraskevas se află de aseară în cantonamentul Pandurilor din Antalya și este foarte aproape de a deveni pandur, cel puțin până la finele actualei stagiuni.

paraskevasParaskevas, internațional cipriot, care vine de la U Cluj, acolo unde a jucat în prima parte a campionatului în 17 partide, fără a marca vreun gol, este văzut ca o posibilă variantă pentru postul de fundaș central la Pandurii: „În principiu ne-am înțeles și cu impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, și cu jucătorul pentru a semna un contract cu el pe o perioadă de șase luni cu posibilitate de prelungire pe încă doi ani. El vine la noi din postura de jucător liber de contract”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, pentru site-ul clubului.

Pîrvulescu a mai precizat că mijlocașul camerunez Tamen Medrano nu va rămâne la Pandurii: „A venit și impresarul lui și îl va lua, probabil îl va duce la o altă echipă. Este un jucător cu calitate, dar noi ne dorim să transferăm doar jucători cu o valoare peste cea a celor pe care-i avem”, a mai spus oficialul Pandurilor.

În ceea ce-l privește pe Paraskevas, fundașul cipriot a evoluat în cariera sa, înainte de a juca în România la Univeristatea Cluj, la AEK Larnaca, APOEL Larnaca, Omonia Nicosia și Alki Larnaca. În tricoul Pandurilor, Paraskevas va debuta mâine, în amicalul cu macedonenii de la Horizont Turnovo.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.