RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Salvarea, așteptată de la FIFA

/ 21 martie 2013

Christou Paraskevas nu a devenit încă pandur deși își dorește acest lucru și se pregătește sub comanda lui Cristi Pustai, jucătorul cipriot fiind ținut în loc de birocrația românească și de noua modă a fotbalului românesc, insolvența cluburilor.

paraskevas semnatura 3          Aflat pe rol la comisiile ligii, cazul fundașului cipriot a primit încă o amânare, pentru data de 27 martie, dar oficialii Pandurilor speră ca situația să fie clarificată mai repede de FIFA: „Liga ne-a amânat cazul pentru miercuri şi am înţeles de la impresarul jucătorului că FIFA se va pronunţa în acest caz zilele acestea. Sperăm să fie o decizie favorabilă jucătorului, îşi doreşte foarte mult să joace la Târgu Jiu, sperăm să fie curând şi cu actele în ordine. Nu e vina noastră şi nici a jucătorului că s-a ajuns în această situaţie, dar a intervenit această insolvenţă. Nu mai există statute şi regulamente din cauza legii insolvenţei. Sperăm să fie apt la meciul cu Rapid”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Fundașul cipriot ce dorește să evolueze cât mai curând în tricoul Pandurilor este acum la naționala țării sale, care va juca vineri, pe teren propriu, cu Eleveția, într-un meci contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.