RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia – BC Mureș, finala pentru locul 3

/ 21 martie 2015
Ambele formații sunt, matematic, calificate în play-off, singura problemă fiind cea a locului din clasament. Atât Energia, cât și BC Mureș se luptă pentru locul 3, ultimul ce asigură prezența pe podiumul Ligii Naționale la sfârșitul sezonului regulat.

60-qpr

După victoria cu U Banca Transilvania, contând pentru etapa cu numărul 24 a Ligii Naționale, Energia Târgu Jiu are o nouă partidă extrem de dificilă, în penultima rundă a sezonului regulat 2014/2015. Din fericire, duelul se va purta la Târgu Jiu, acolo unde gorjenii sunt invincibili din turul campionatului, având 9 victorii și doar 2 înfrângeri.

Din perspectiva celor două combatante, miza meciului de mâine vizează ocuparea locului 3 în clasament, în vederea abordării încleștărilor din play-off. Atât Energia, cât și BC Mureș traversează o perioadă bună din punct de vedere sportiv, oltenii pornind cu un ascendent moral foarte important în urma obținerii biletelor pentru Final-Four FIBA EuroChallange.

De cealaltă parte, cu un tehnician nou pe bancă, în persoana lui Audrius Prakuraitis, BC Mureș a legat șapte succese consecutive, ocupând, în prezent, poziția a 5-a. Obiectivul americanului Kyndall Dykes și al colegilor acestuia constă în cea de-a 8-a victorie consecutivă în orașul lui Brâncuși, fiind, însă, greu de realizat.

Cealaltă formație care țintește ultimul loc al podiumului este U BT Cluj Napoca. Trupa lui Marcel Țenter va avea, tot mâine, o misiune ușoară în fața concitadinei Universitatea Cluj Napoca.

Înafară duelului cu “tigrii”, Energia va merge în ultima etapă la Mediaș, iar, cel mai probabil, pe 1 aprilie, gorjenii vor disputa restanța împotriva celor de SCM U Craiova, în Bănie.

În tur, BC Mureș s-a impus drastic, scor 83-62.

19:50 – ora oficială a startului meciului. Acesta va fi oficiat de o brigadă de arbitri formată din Bogdan Podar, Șerban Rașoagă și Istvan Bertalan.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.