RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eşec usturător pentru Energia la Târgu Mureş

/ 19 decembrie 2014
Trupa lui Constantinides nu se regăseşete deloc şi are parte de un final de an 2014 de coşmar, cu înfrângeri drastice în ultimele trei partide oficiale, Energia cedând cu 83-62 (24-24, 25-12, 16-10, 18-16) în deplasare în faţa celor de la BC Mureş Târgu Mureş.

troupe muresEchipa gorjeană nu a contat decât în primul sfert, încheiat la egalitate, după care a clacat lamentabil în cel de-al doilea, sfert pierdut cu 25-12. Energia a avut o prestaţie jenantă în acest meci, capitolul recuperări fiind din nou unul în care echipa gorjeană a pierdut duelul cu adversara. Gazdele au avut 39 de recuperări în vreme ce elevii lui Constantinides abia de au adunat 23, ceea ce a dat un plus important mureşenilor în economia unui meci afectat clar şi de oboseala acumulată de jucătorii Energiei, însă acest aspect tinde să devină o scuză cu care se acoperă prea multe deficienţe din jocul echipei gorjene.

Miloşevic a fost singurul care şi-a asumat răspunderea aruncărilor în prima jumătate a meciului, apoi fiind acompaniat şi de Troupe şi Darby, însă a fost prea puţin chiar şi pentru p înfrângere la un scor mai uşor de suportat de fanii Energiei. Turner a fost din nou o umbră pe teren, cu o singură aruncare din acţiune şi aceea nereuşită, cu un singur punct şi două recuperări, dar cu patru greşeli personale în ceva mai mult de cinci minute pe teren. Este cât se poate de evident că Turner nu poate continua la Energia, conducerea clubului  fiind obligată să caute o altă soluţie pentru un post mai mereu sensibil la Târgu Jiu. Watson a fost şi el şters, la fel şi Karpelesz, Aktaş este limitat şi nu ajută echipa, la fel ca şi Minea, Ştefan şi chiar şi Vlaicu, aşa că Energia pare a avea mari emoţii chiar şi pentru ultimul meci din 2014, când la Târgu Jiu va sosi, pe 23 decembrie, Gaz Metan Mediaş, o altă mare deziluzie a acestui sezon, medieşenii pierzând lamentabil pe teren propriu în această rundă în faţa celor de la Timba după ce administraseră Stelei singura înfrângere din actuala stagiune.

BC Mureş Târgu Mureş – Energia Târgu Jiu 83-62 (24-24, 25-12, 16-10, 18-16)

Sala Sporturilor, Târgu Mureş

BC Mureş: Polyak (3), Barro (20), Adamovic (15), Peciukas (8), Ivanovic (8), Oprea, Corpodean, Jakab, Lazăr (6), Gajovic (9), Căpuşan (4), Ceskovic (10). Antrenor: Srecko Sekulovic.

Energia: Watson (4), Troupe (16), Ştefan, Darby (14), Kremen (3), Milosevic (21), Minea, Vlaicu, Karpelesz (3), Aktaş, Turner (1). Antrenor: Antonsi Constantinides.

Arbitri: Fabiana Martinescu, Ciprian Stoica, Cosmin Prişcă.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • sarpe spune:

    jucatori,antrenori v ati ars….sa vedeti ce o sa va certe SLUGA SLUGILOR cumpanasu….fiecare in parte sa si faca cate un raport si sa mearga la presedintele slugar fochist cumpanasu……..e bine ca echipa a inceput sa joace foarte bine de cand a revenit darby….

  • a fan spune:

    Gaz Metan, o „deziluzie” ? Cu jucatorii pe care ii au si cu antrenorul pe care l-au pus pe banca au rezultate foarte bune in acest sezon. Vorbim dupa meciul de marti, sa vedem ce ne face „deziluzia” dumneavoastra.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.