RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, locul 2 la „Cupa Mureş”

/ 13 septembrie 2014

Ultimele două zile ale turneului din Ardeal, i-au priit echipei de baschet, aceasta obţinând locul secund, cu ajutorul victoriilor reuşite în faţa lui BC Mureş 2 şi U BT Cluj.

19251_NpAdvHover1

După un debut slab în competiţia amicală organizată de BC Mureş, băieţii lui Antonis Constantinides s-au redresat în celelalte două partide disputate pe parchetul sălii ocupantei locului 3 în sezonul precedent. Dacă ieri, câştigătoarea Cupei României a surclasat echipa secundă a „tigrilor”, scor 104-36, astăzi, gorjenii au repurtat un succes mult mai relevant, împotriva celor de la U Banca Transilvania, scor 80-69. Astfel, aceştia se întorc la Târgu Jiu cu locul 2 al tradiţionalului turneu din presezon, la o săptămână distanţă de la locul 3 obţinut la propriul patrulater amical.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Felix spune:

    Sa vina asesoftul….suntem pregatiti sa aducem supercupa la tg jiu……..bravo conducerea bravo banca tehnica bravo jucatorii pt aceste bucurii care ni le aduceti cand veniti cu rezultate asa bune in meciurile amicale…….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.