RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari, locul 3 la Cupa Timişoara

/ 10 septembrie 2011

Energia a reuşit să-şi treacă în cont un succes în cadrul Cupei Timişoara, elevii lui Slobodan Nikolic câştigând cât se poate de clar meciul pentru locurile 3-4 disputat în compania celor de la CSU Atlassib Sibiu.

Echipa gorjeană s-a impus cu 88-67 în faţa celor de la CSU Atlassib Sibiu, cei mai buni marcatori ai Energiei fiind Fields cu 22 de puncte, Stefan Nikolic cu 20 puncte şi Steffel cu 18 puncte.

„Sunt bucuros pentru jocul prestat la acest turneu. Rezultatul a contat mai puțin. Cel mai important este că am evoluat bine pentru a doua zi consecutiv. Nu avem un obiectiv însă îmi doresc să continuăm progresul în joc”, a declarat, pentru totalbaschet.ro, antrenorul Slobodan Nikolic la finalul meciului câştigat de Energia.

Energia a intrat astfel în linie dreaptă cu pregătirea debutului în noul sezon, peste o săptămână, pe 17 septembrie, echipa gorjeană având programat meciul tur din optimile de finală ale Cupei României, meci în care va întâlni în deplasare pe Asesoft Ploieşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

 • x spune:

  After Troupe, Trim is mouttahed’s second import ! – Sep 13, 2011 (by John Khoury)

  After signing Porter Troupe (196-G-83, agency: Strategic Sports, college: Portland) , Al Moutahed Tripoli just finished the deal with Kibwe Trim (208-F/C-84, agency: Top Notch Sports, college: Sacred Heart) to be it’s second foreigner for the 2011-2012 Season.
  Porter and Kibwe were team mates in Romania for two seasons, and they both showed perfect chemistry and understanding for each other.
  Trim last played in Japan, where he averaged 12.5 ppg and 9 rpg with an impressive 58% FG !
  Kibwe is very well known for his explisiveness from under the basket, even 3 feets far from it.
  His only weakness might be his 3pts shot and even his mid range shot.

  After shinning in Romania, will the Duo Troupe-Trim be Mouttahed’s Stars for this season.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.