RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Debut ratat la „Cupa Mureş”

/ 11 septembrie 2014

Băieţii lui Constantinides s-au înclinat în faţa echipei gazdă, scor 89-72.

19251_NpAdvHover1

„Cupa Mureş” a debutat astăzi cu victoria lui U BT Cluj împotriva echipei secunde a ocupantei locului trei în sezonul precedent, BC Mureş, scor 111-58. Tradioţionalul turneu din perioada de pregătire a continuat cu duelul dintre echipa mare a „tigrilor” şi câştigătătoarea Cupei României, Energia Târgu Jiu. Băieţii lui Constantinides au contat doar pentru un sfert pe tabelă, cel inaugural, când, la finele acestuia, ardelenii se bucurau de un avans minim, 17-15. După prima pauză, scorul a început să ia proporţii în favoarea gazdei competiţiei, aceasta intrând la pauza jocului cu 48-27. Partida a continuat să curgă doar într-o singură direcţie, punându-i pe gorjeni în faţa primului eşec de la Târgu Mureş, scor 89-72.

Următoarea încleştare a Energiei în cadrul turneului din Ardeal, va avea loc mâine, cu începere de la ora 18:00, împotriva formaţiei a doua a gazdei competiţiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • sarpe spune:

    e bine ca suntem pe o panta ascendenta cum spunea baiatul asta de la cipru…..si ca au venit campionii europeni inapoi la echipa(circarii….)pai ce asteptari sa avem de la echipa asta cand acolo e debandada totala?!!!!

  • Florin spune:

    Inceputul sfârșitului

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.