RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrangere aşteptată pentru Energia la Mureş

/ 15 martie 2014

Energia Rovinari nu a putut să producă surpriza la Mureş, gorjenii cedând cu scorul de 64-53 (14-12, 15-15, 22-15, 13-11) în urma unei partide modeste din punct de vedere individual.

61-600x397

Meciul a fost unul echilibrat doar în prima jumătate a sa, oltenii nereuşind să ţină pasul cu adversarii şi în partea secundă. Vicecampiona României, BC Mureş a condus în mare parte ostilităţile partidei, aceasta desprinzându-se decisiv în ultimul sfert. Jocul a fost unul modest din punct de vedere statistic, doar patru jucători reuşind peste zece puncte. Cel mai bun om de pe teren a fost conducător de joc al gazdelor, Goran Martinic, acesta contabilizând 23 de puncte, la care a mai adăugat 7 pase decisive şi tot atâtea recuperări. Din tabăra Energiei s-a remarcat Louis Darby cu 17 puncte, însă de notat este faptul că americanul nu a reuşit niciun coş de trei puncte în acest retur de campionat. Până în momentul de faţă, acesta are 0/20 la acest procedeu.

 BC Mureş – Energia Rovinari 64-53 (14-12, 15-15, 22-15, 13-11)

BCM: Martinic (23), Mladenovic (9), Peciukas (6), Ivanovic (15), Jelenic (5), Jucan (3), Brown (3), Mihuţi, Lupusavei, Steff, Jakab, Balasz. Antrenor: Srecko Sekulovic.

Energia: Watson (4), Troupe (3), Darby (17), Jazvin (12), Karpelesz (8), Milosevic (6), Keerles (3), Ştefan, Vlaicu, Tudosă, Alionescu, Aktas. Antrenor: Florin Nini.

 www.sportîngorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • Nea nini ,du-te nene si lasa-ne , lasa echipa sa joace singura. Lasa-l pe Louis sa joace cum stie el , ca noi pt. asta venim la sala ! Unde sunt stopshoot-urile lui Louis , ca de schemele tale ne-am saturat . I-ai capiat pe toti!
    Daca Nicolici avea posibilitetea sa faca schimbari in lot in timpul sezonului( cite mii de euro este schimbarea?) si daca avea bugetul tau eram in primele patru echipe.
    Tu il aduci pe Baris si nu joaca , il aduci pe Tudosa si nu joaca , il aduci in intersezon pe Stefan – varza ; il dai pe Rosu care daca juca cat Tudosa ( nu vorbim de posturi) dadea 2 de 3 puncte , da’ tu aveai echipa plina de aruncatori de trei puncte ; il dai pe Costas cu 4-5 meciuri pana la sfarsitul campionatului , in conditiile in care el cunostea echipa si-l aduci pe Gherles ca sa afle in 2-3 etape care e Porter si care e Darby ; Vlaicu sta degeaba , Tal si Milosevici au inceput foarte bine dar se pierd ( fie ca dau de adversari mai puternici fie ca au intrat in starea care a cuprins toata echipa-nu stiu!) iar Jazvin ( care are oferte dar nu-lasam sa plece!?) ca sa o bage in cos trebuie sa arunce de 3-4 ori . Si uite asa ne luptam iarasi pentru locul 8 .
    Apropo , daca nu stiai , Louis Darby este jucator de moral , asa ca incerci sa-l aduci in joc nu-l scoti de fiecare data cand greseste pe banca !
    Personal as vrea sa luptam pt. locul 8 dar Louis sa joace cum stie el , sa joace si pentru noi !

    • eu spune:

      Ai dreptate! Daca Nickolic sau Evans ar fi avut echipa si bugetul asta ne bateam la primul loc si aveam sanse foarte mari. Cu Asesoft am pierdut la diferenta aia penru ca nu arunca nimeni de trei si totusi avem shoot-eri destul de buni(Troupe, Watson, Tal etc.). Vezi ca nu iti iese nicio schema si totusi continui cu ele.

    • mimi spune:

      Aroganta si atat!Daca d-nul Raut ar avea cu adevarat puterea si independenta deciziilor,trebuia sa-l fi schimbat pana acum pe acest „super”antrenor.Sa-l lase acolo unde-i este locul…la fete!!!Craiova cu bani putini si-a facut echipa,noi cu toti banii de-i investeste d-nul Ciurel dand dovada ca iubeste baschetul,ce am facut.Am adus haos la echipa!!!

  • darina spune:

    haideti sa facem o compratie de loturi:energia 2014 si energia 2011!
    2014: watson, darby, troupe, jazvin, milosevic, keerles, tal, vlaicu, aktas, tudosa, stefan, alionescu, gliga, bratoloveanu; antrenor: floriiiiin niiiiniiiiii!
    2011: capusan, troupe, bigus, nikolic, lupusavei, alionescu, gliga, stroescu, oluic; antrenor: slobodan nikolic.
    de ce comparatia? cu lotul 2014, am luat-o de la asesoft rau de tot. cu lotul 2011, am batut asesoftul! care este diferenta? probabil antrenorul! nu am fost si nu sunt fan nokolic. dar cred ca daca acelui antrenor i se dadea pe mana echipa actuala, eram lejer in 1-4! nu cunosc omul nikolic, dar antrenorul avea muuuulte clase peste acest impostor in ale antrenoratului floriiin niiiiiiniiiii! daca, de curiozitate, va uitati peste cv-ul jucatorilor pe care ii are sub comanda individul veti vedea in ce hal i-a adus acesta in cateva luni! pe cine va folosi in meciul urmator? va rog sa verificati cele ce va spun acum:watson-terminat; troupe-terminat; tal-terminat; darby-terminat; jazvin-terminat! toti rezista doar din dorinta de a juca pentru noi! altfel, daca se duc la control, li se interzice sa intre in teren!toti au probleme grave cu tendoanele si articulatiile! omul asta habar nu are de dozare a efortului la antrenamente! cum sa faci antrenament fizic dupa sapte ore de mers cu autocarul? intrebati, domnule raut, pe secund ce s-a intamplat la tg-mures! intrebati jucatorii! intrebati pe cumpanasu! sau pe cine credeti dumneavoatra de cuviinta! si dupa aceea luati masuri! asta daca aveti un dram de curaj, pentru ca vad ca individul a bagat spaima in toti! oare ve-ti lua vreo masura? nu prea cred dar sper sa ma contraziceti si sa apareti cu un comunicat de presa: floriiin niiiiniiii a fost demis! pentru ca, altfel, la anul o vom lua de la inceput! si inca ceva: cred ca suntem singura echipa din lume care, in eventualitatea calificarii in play off, vom avea doar doi jucatori cu contracte semnate! ceilalti au semnate contracte pe cate o zi, pana la terminarea meciurilor! daca ei nu vor sa joace, nu vor juca si gata!

  • gigi spune:

    Cred ca trebuie sa initiem o petitie in care sa cerem demisia antrenorului. Nu se mai poate.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.