RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângere incredibilă a Energiei în meciul cu BC Mureș

/ 30 noiembrie 2013

Energia a pierdut din nou pe final de meci, chiar mai dramatic decât o făcuse în urmă cu o etapă la Ploiești. Elevii lui Florin Nini au „reușit” să piardă cu 90-91 deși marcaseră în ultima secundă de joc un coș ca care conduceau cu 90-88.

6Echipa gorjeană a avut un prim sfert de vis, a condus chiar și la 12 puncte, a terminat primele 10 minute cu un avantaj substanțial, 30-20, dar începând cu sfertul secund lucrurile au început să scârțâie serios. Apărarea a fost mai mereu aproximativă, Mureșul a marcat multe coșuri simple, cu om liber sub panou, dar și din afara semicercului, iar avantajul s-a topit odată cu trecerea timpului. După ce Mureșul a câștigat sfertul 2 cu 16-22, Energia a reechilibrat cât de cât jocul în cel de-al treilea, însă lucrurile aveau să meargă din nou rău în ultimele 10 minute.

Ultimele minute au fost la un moment dat reduse la un duel Watson-Martinic, câștigat de sârb. În timp ce Martinic marca tot mai ușor prin pătrunderi individuale, Watson și-a pierdut din clarviziune și Mureșul a ajuns să preia conducerea pe tabelă. La 88-88, Energia a reușit să marcheze prin jazvin ceea ce mai toți au crezut că va fi coșul victoriei gorjene. Jucătorii Energiei au sărbătorit coșul, tribunele exaltau, dar surpriză! Deși tabela indica finalul jocului, Ciulin a arătat că mai sunt 0,7 secunde de joc, iar Sekulovic a cerut time-out. Energia s-a apărat prost, iar Jelenic, cu o aruncare precisă de trei puncte, a adus victoria oaspeților cu 90-91, spectatorii din Sala Sporturilor rămânând minute bune împietriți, digerând cu greu o situație în care în aceeași ultimă secundă au trecut de la extaz la agonie.

Energia Rovinari – BC Mureș Târgu Mureș 90-91 (30-20, 16-22, 23-22, 21-27)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Watson (16), Troupe (12), Bratoloveanu, Gliga, Darby (22), Jazvin (15), Kakaroudis (5), Vlaicu, Djapa (14), Alionescu, Karpelesz (6), Aktaș. Antrenor: Florin Nini.

BC Mureș: Martinic (23), Lupusavei, Mladenovic (15), Peciukas (14), Ivanovic (11), Jelenic (14), Jucan (5), Jakab, Brown (9), Balasz. Antrenor: Srecko Sekulovic.

Arbitri: Marius Ciulin, Mircea Șerban, Dragoș Nicolae.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Cliulin spune:

    Mare arbitru ciulin marius. A socotit cele sapte zecimi cu o precizie uluitoare!!!!
    Din pacate la baschet nu ia nimeni masuri impotriva celor ca CIURDIN. RUSINE FRB pentru hotiile din arbitraj pe care le tolerati.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.