RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Arşi la buzunar şi la victorie!

/ 3 martie 2015
Edi Iordănescu este un antrenor din noul val şi chiar dacă pare foarte apropiat de jucători, având şi o vârstă care-l face să-i înţeleagă mult mai uşor, dă dovadă că este şi un antrenor foarte intransigent.

yellow-cardO primă dovadă în acest sens este faptul că după ce Pandurii a învins la scor, în deplasare, pe CFR Cluj, unul dintre titularii săi fiind penalizat pentru un gest pe care l-a făcut pe teren şi în urma căruia s-a ales cu un cartonaş galben gratuit, în opinia lui Edi Iordănescu: „Nu pot să vă dau nume în public, este o chestie a vestiarului, dar un jucător a fost amendat după acest joc pentru că a primit cartonaş galben chiar dacă am câştigat cu 4-0! Asta înseamnă responsabilitate din partea lor. Eu fac diferenţă între un cartonaş în interesul echipei şi unul gratuit. Că are la bază nişte gesticulări, sau intră în conflict cu arbitrul sau adversarul, sau dă în minge sau ştiu eu ce face… Sunt suficient de matur şi bine pregătit să fac diferenţa între un cartonaş în interesul echipei şi unul gratuit. Cine-l ia gratuit, există şi un regulament intern al vestiarului şi eu nu fac decât să verific cât este suma şi să transmit colaboratorilor să informeze căpitanul echipei”, a anunţat antrenorul Pandurilor.

Amenda primită, cel mai probabil de Viorel Nicoară, nu este însă prima pe care jucătorii Pandurilor au achitat-o de la preluarea echipei de către Edi Iordănescu: „Puşculiţa este deja destul de bogată pentru că am avut şi kilograme în plus, am avut mai multe de unde să strângem. Banii vor fi folosiţi tot împreună cu echipa, vom ieşi împreună la câte o masă periodic. Sunt bani care rămân în cadrul echipei. Vom vedea, în viitor, dacă vom avea suficienţi bani, să dăm şi către un gest caritabil, sunt suficienţi oameni cu probleme… Uite aşa, am şi eu motive să mai strânegm bani să mai dăm şi la oameni care au mare nevoie. Dacă ei fac gesturi din acestea, înseamnă că au un surplus şi atunci mai direcţionăm şi spre oameni necăjiţi”, a explicat antrenorul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.