RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pârvulescu, la a doua victorie fără bucurie

/ 19 octombrie 2011

Pandurii au câştigat în acest sezon şase puncte pentru care preşedintele său executiv, Eugen Pârvulescu, nu a avut ocazia să se bucure cu adevărat din cauza unor accidentări.

„După meciul de la Steaua când nu m-am putut bucura de victorie şi acum am trăit aceleaşi momente. Am vrut să intru în teren. Normal nu ai voie să intri, nu ştiu dacă puteam să rezolv ceva, poate mă speriam mai rău. Sunt momente grele, nu doresc la nimeni să treacă prin astfel de momente”, a explicat Eugen Pârvulescu momentele grele pe care le-a petrecut la meciul cu Gaz Metan Mediaş când fiul său, Paul, jucător al echipei medieşene, a avut nevoie de intervenţia Ambulanţei după ce s-a lovit la cap în urma unui duel la minge cu Vali Lemnaru. Preşedintele executiv al Pandurilor crede că nu putea avea atâta ghinion încât să i se accidenteze fiul şi, în acelaşi timp, echipa sa să piardă meciul: „Era prea de tot să am două necazuri dintr-o dată. Gazul e o echipă dificilă, o echipă care a evoluat în cupele europene, dar care momentan nu-şi găseşte cadenţa. Dacă reuşim să câştigăm cu U Cluj sigur terminăm turul în prima jumătate a clasamentului”, a mai declarat Eugen Pârvulescu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.