RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjenii îşi premiază sportivii de top

/ 12 decembrie 2014
În organizarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, a Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu şi a Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, vineri va avea loc, într-un stabiliment de pe Insuliţa de pe Jiu, un eveniment în care cei mai buni sportivi din Gorj vor fi recompensaţi pentru rezulatele din anul 2014.

„Am gândit, ca în fiecare an, să premiem cei mai buni sportivi, în organizarea galei se va implica şi Universitatea ‘Constantin Brâncuşi’, prin Facultatea de Educaţie Fizică, alături de noi şi de Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, pentru că şi la ei lucrurile merg într-o direcţie bună, au progresat şi în ceea ce priveşte rezultatele pe care le-au avut la campionatele universitare, dar şi faptul că au sportivi de real talent şi de reală performanţă. Vom organiza evenimentul tot pe două secţiuni ca şi anul trecut, vom face şi Gala Voluntarilor în acelaşi timp, o să încercăm să fim cât mai în ton cu rezultatele obţinute, sunt competiţii în plină desfăşurare încă, aşteptăm medalii şi rezultate, dar rezultatele de până acum sunt deosebite şi vom avea punctaje deosebite pentru cei mai buni sportivi”, a declarat Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Gorj, principalul amfitrion al evenimentului de vineri seară.

În clasamentele întocmite de DJST Gorj s-au evidenţiat trei sportivi care vor primi titlul de cei mai buni sportivi gorjeni ai anului 2014, aceştia fiind Alexandru Staicu, Mădălun Gheban şi Andreea Pîşcu. Laureaţi ai Galei Sportului Gorjean vor mai fi atleţii Adela Bălţoi, Daniel Lupulescu, Adina Amzucu, Eugen Şorop, Alexandra Creţan, Fernando Lăutaru, echipa de baschet a CSS Târgu Jiu – U16, bexerii Roxana Pătraşcu, Cătălina Morar, David Andreaş şi Andrei Văleanu, luptătoarele Amalia Băluţă şi Adelina Duduială, radiogoniometristele Ramona Manea, Valentina Marcu, Denisa Mija, Maria Mija, Ionuţ Militaru la sambo, Ada Giugelea la arte marţiale şi Gabriela Mazilu la karate.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Evelina spune:

    Alaturi de antrenori mei am reusit sa castig doua titluri de campioana nationala a Romaniei anul acesta si unul anul trecut ,dar din cate vad Motru nu face parte din Gorj.FELICITARI sportivilor din acest judet ..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.