RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maratoniști de top!

/ 7 octombrie 2013

Atleții CS Pandurii Târgu Jiu au fost la înălțime la Campionatul Național de Maraton ce a avut loc la București. Cea mai importantă performanță și-a trecut-o în cont Daniel Lupulescu, maratonistul gorjean câștigând titlul de campion național.

1000802_10151414244366890_563856869_n            Performanța reușită de Daniel Lupulescu a fost completată de evoluțiile extraordinare ale celorlalți colegi ai săi, care au completat podiumul, Eugen Șorop și Gabriel Gorun făcând ca podiumul Campionatului Național de Maraton să fie unul integral gorjean. Astfel și echipa CS Pandurii Târgu Jiu a cucerit aurul în întrecerea pe echipe. Lupulescu se poate lăuda și cu un extraordinar loc 5 la cea de-a şasea ediţie a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, acolo unde africanii fac legea.

În întrecerea feminină de maraton, Laura Popescu a terminat a treia la senioare și prima la tineret, acolo unde Adela Bălțoi a terminat cursa a treia.

În cursele de semimaraton internațional, Elena Moagă a terminat pe locul 2, iar Alexandru Staicu a încheiat cursa al treilea, performanțe care au întregit un tablou de aur pentru atletismul gorjean la competițiile de maraton și semimaraton din weekendul trecut.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.