RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atleți gorjeni premiați la Semimaratonul Internațional București 2013

/ 20 mai 2013

           CS Pandurii Târgu Jiu a fost reprezentat cu succes la Semimaratonul Internațional București 2013, competiție la startul căreia s-a liniat circa 6.000 de participanți, Daniel Lupulescu fiind primul român care a trecut linia finish-ului.

Lupulescu Stefan Daniel (2)      Daniel Lupulescu a încheiat cursa pe locul 5 în clasamentul general rezervat băieților cu timpul de 1:12:32, la 8 minute și 25 de secunde de câștigător, kenianul Nicholas Kipngeno Kirui, dar timpul nu l-a interesat prea mult pe gorjean: „I-am spus să urmărească doar să câștige, nu conta timpul. Avem și alte competiții în programul viitor și nu era cazul să forțeze acum, important a fost să câștige cursa internă”, a declarat antrenoarea atletului gorjean, Viorica Dima. Un alt atlet de la CS Pandurii Târgu Jiu a fost printre cei premiați, organizatorii acordând premii în bani, Claudiu Renghea terminând pe locul patru la secțiunea internă a semimaratonului.

În paralel, s-a ținut și cursa de 10,5 km, acolo unde Elena Moagă și Laura Popescu, sportive antrenate de Ion Bură, au terminat pe locurile 3 și 4.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.