RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjul, fruntaș la Maratonul Internațional al Bucureștiului

/ 8 octombrie 2012

Atleții fondiști ai Gorjului au fost la înălțime la Maratonul Internațional al Bucureștiului, competiție care a contat și pentru Campionatul Național de maraton la seniori și tineret.

Echipa de seniori a Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu a devenit campioană națională în proba de maraton reușind astfel să-și confirme valoarea demonstrată în ultimii ani. Și la individual băieții gorjeni s-au comportat extraordinar, doar aurul scăpându-le. Daniel Lupulescu a terminat cursa pe locul doi, fiind urmat de Gabriel Gorun, medaliat cu bronz, și de Gheorghe Surlea, ocupant al locului patru. Eugen Șorop a terminat pe locul șase, Claudiu Surlea pe locul nouă, iar Claudiu Iordache a încheiat cursa pe locul 15 în Campionatul Național de Maraton, ediția 2012.

Marin Scarlat, atlet legitimat la CS Energia Rovinari, a reuşit să se claseze pe primul loc la categoria +35 ani, acesta terminând Maratonul Internațional al Bucureștiului pe un onorant loc 40 la general: „A fost foarte greu, mult mai greu decât la semimaratonul montan de la Ciucaș, dar am reușit o performanță bună, sunt campion național la categoria mea de vârstă și am reușit și o clasare onorabilă în clasamentul general”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.