RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cupa Mirual Top la tenis de câmp

/ 20 mai 2013

În perioada 22-25 mai va avea loc la Târgu Jiu Turneul Internațional de tenis de câmp „Cupa Mirual Top”, turneu destinat jucătorilor amatori cu vârsta peste 35 de ani.

dumbrava         Ajuns la a doua ediție, acest concurs este înscris în calendarul Federației Internaționale de Tenis, meciurile programate desfășurându-se la Baza Sportivă Mirual de pe strada Narciselor. Peste 40 de jucători veterani, cu vârste cuprinse între 35 și 65 de ani din Târgu Jiu, București, Alba Iulia, Craiova, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Arad, Făgăraș își vor disputa trofeele puse în joc de sponsorii competiției, firmele Mirual și Top. Alături de cei mai buni jucători din Târgu Jiu, Adrian Marinescu, Florin Oniga, Mitică Brăilă, Doru Căpraru, la competiție va participa și cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu, un mare iubitor al sportului alb.

Partidele vor avea loc în probe de simplu și dublu, vor debuta miercuri, 22 mai, urmând ca semifinalele și finalele să se dispute duminică, 26 mai. Turneul Internațional de tenis de câmp „Cupa Mirual Top”, destinat jucătorilor amatori cu vârsta peste 35 de ani, se va desfășura la Baza sportiva Mirual, situată în strada Narciselor nr. 20, lângă Vamă.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.