RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kickboxing, box şi tenis în Gorj în acest sfârşit de săptămână

/ 8 septembrie 2010

Gorjul va avea parte de trei competiţii deosebit de interesante în weekendul acesta, iubitorii kickbox-ului, boxului şi tenisului având bucuria de a participa la competiţiile organizate de Direcţia de Sport a Judeţului Gorj la Drăguţeşti, Rovinari şi Târgu Jiu.

Vineri va debuta la Drăguţeşti Cupa MVM la kickoxing o competiţie organizată în Sala de Sport de la Drăguţeşticu sprijinul DSJ Gorj şi Primăria Drăguţeşti.

Tot vineri va începe pe terenurile de tenis din cadrul Complexului „Municipal” din Târgu Jiu şi Cupa Mirual la tenis, o competiţie old-boys înscrisă şi în calendarul oficial al Federaţiei Române de Tenis, federaţia fiind coorganizator împreună cu DSJ Gorj şi Mirual, firma care a pus în mişcare acest eveniment sportiv.

Sâmbătă, la Rovinari va avea loc Memorialul „Titu Folcuţ” la box. Organizatorii, DSJ Gorj şi Primăria Rovinari, aşteaptă la competiţie boxeri din Gorj, Dolj şi Vâlcea şi anunţă că ringul va instalat în incinta Ştrandului Rovinari, dacă vremea va fi bună, sau la Casa de Cultură din localitate.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Otet Ion spune:

    salut.sunt din targu jiu am 23 de ani 1.93 inaltime sh as vrea sh eu sa fac lupte,mai exact kickbox…as vrea sa stiu daca pot sa ma inscriu sh cat e taxa

  • ALex spune:

    Cam tarziu sa te apuci de kickboxing…poti sa faci doar de placere.De performanta nu are rost.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.