RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans joacă streetball la Cupa Sport în Gorj

/ 16 aprilie 2010

Theo Evans s-a înscris la Cupa Sport in Gorj la streetball. Antrenorul american al Energiei va participa sâmbătă la Cupa Sport in Gorj la streetball în calitate de component al echipei Anaconda, echipă înscrisă la categoria peste 20 de ani.

Evans va da jos costumul pe care-l îmbracă atunci când stă pe banca Energiei și va intra pe teren cu echipa Anaconda pentru a face show alaturi de coechipierii și adversarii săi la această primă ediție a Cupei Sport in Gorj la streetball.

Întrecerile se întind pe parcursul a două zile, sâmbătă vor intra în arenă categoriile 16-19 ani și peste 20 de ani, în vreme ce duminică va fi rândul copiilor sub 13 ani și a celor încadrați în categoria 14-15 ani.

Partidele vor avea loc pe terenurile de baschet din cadrul Complexului Municipal din Târgu Jiu după ora 10:00, oră la care vor avea loc ședințele tehnice de stabilire a programului meciurilor pentru fiecare categorie în parte.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.