RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CS Pandurii Târgu Jiu și-a premiat sportivii

/ 28 decembrie 2011

Fără a întocmi un clasament și trecând binișor peste limita unui Top 10, conducerea CS Pandurii Târgu Jiu a premiat cei mai buni sportivi ai clubului și performanțele realizate de aceștia în 2011.

Viorica Dima, directorul CS Pandurii Târgu Jiu, a pus la bătaie pentru această premiere un buget de 10.000 de lei, cu premii cuprinse între 300 și 1.000 de lei, sume împărțite între 17 sportivi ai clubului. Viorica Dima a menționat că bilanțul bogat al clubului din 2011, cu 88 de medalii, multe dintre ele obținute în competiții internaționale, a făcut ca unii dintre medaliații acestui an să rămână în afara celor premiați: „A fost un schimb de generații, dar am reușit să trecem cu bine și să obținem un număr record de medalii nașionale, dar mai ales internaționale. Nu am putut să facem o diferențiere clară între performanțele sportivilor noștri, așa că nu există o ierarhie. Ar fi trebuit să acordăm 10 premii, dar am ales să premiem 17 sportivi. Din păcate au rămas și pe dinafară”.

Prezent și el la festivitatea de premiere, primarul târgujian Florin Cârciumaru a făcut promisiuni importante sportivilor de la CS Pandurii Târgu Jiu, aceștia urmând a profita din 2012 de o pistă de atletism modernă și de o sală nouă de antrenament pentru boxerii clubului: „Primăria Municipiului Târgu Jiu și Consiliul Județean Gorj s-a implicat în sprijinirea sportului gorjean, altul decât fotbalul, handbalul și baschetul, sporturi la care s-a ajuns la un nivel de performanță cu care ne mândrim. Acum trebuie să ne îndreptăm atenția și către atletism și promitem că vom finaliza anul viitor pista de atletism de pe Stadionul Municipal. Suntem alături și de boxeri cu o sală pentru ei. Am alocat o fostă centrală termică de cartier care în 2012 în mod sigur va fi transformată în sală de antrenament. Putem spune că aici sportul este la el acasă dacă este să ne raportăm la mărimea orașului sau județului și la rezultatele avute”, a declarat edilul târgujian, unul dintre cei mai importanți susținători ai mișcării sportive din Gorj în ultimii ani.

Horațiu Gorun, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Gorj, a subliniat faptul că performanțele sportivilor gorjeni fac o bună imagine județului dar și României: „Sunt plin de bucurie atunci când vă văd pe podiumurile de premiere, iar atunci când ele sunt ale unor concursuri internaționale, fără un fals patriotism, ne faceți să ne simțim mândri că suntem români, mândri că suntem gorjeni”.

 Laureaţii CS Pandurii:

 Tinerele speranţe: Adina Amzucu şi Denisa Stroescu (ambele atletism)

Juniori: Alexandru Dobriţescu şi Alexandra Creţan (atletism), Mircea Bobirsc şi Valentina Marcu (orientare) şi Alin Mucioiu (box)

Seniori: Eugen Şorop, Georgiana Dragotoiu, Gheorghe Surlea, Gabriel Gorun (atletism), Ramona Manea (orientare), Elena Moagă, Claudiu Iordache (ambii atletism), Veronel Rărău (box).

Cele mai bune rezultate: Laura Popescu şi Alexandru Staicu (ambii atletism)

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.