RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Consiliul Județean Gorj și CSS Târgu Jiu și-au premiat campionii

/ 15 decembrie 2011

Tinerii baschetbaliști de la CSS Târgu Jiu, medaliați cu aur la Campionatul Național under 13 și cu bronz la under 14, au fost premiați de către Consiliul Județean Gorj și de CSS Târgu Jiu.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a acordat premii în bani și diplome tinerilor baschetbaliști și s-a adresat acestora felicitându-i pentru rezultatele obținute în 2011: „Avem o echipă de copii foarte talentați, sunt campioni naționali și pot lua titlul și în acest campionat. Ei vor fi, prin munca lor, viitorii sportivi de performanță în baschet. Am făcut un mic gest de a-i aduce pe acești copii, împreună cu profesorul lor, la această masă pentru ca, acum, la sfârșit de an, și având rezultate pe trend ascendent, gândind că trebuie să-i promovăm, să le dăm încredere să fie curajoși, să-și cizeleze talentul prin muncă pentru a ajunge să facă performanță”. Călinoiu i-a mai mulțumit lui Gabriel Bekeș și le-a urat succes tinerilor baschetbaliști în încercarea lor de a-și păstra titlul cucerit în acest an: „E un moment fericit pentru noi pentru că dorim să ne apropiem de tot ceea ce reprezintă performanță. Avem nevoie de oameni precum domnul Bekeș, care să spună oamenilor din administrație „aplecați-vă pentru că e nevoie de copiii aceștia pentru viitor”. Nu facem acum decât să le spunem că au talent, talentul îi va ajuta, dar trebuie să muncească. Trebuie să-și asculte mentorii, părinții și să-și continue drumul pentru că este un drum bun. Țin să vă mulțumesc pentru efortul pe care îl faceți în afara școlii pentru a deveni sportivi performanți. Vă doresc rezultate cât mai bune la învățătură, să fiți sănătoși, să nu vă accidentați niciunul ca să susțineți finala și să vă întoarceți victorioși aici!”, a mai declarat președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

 • realgorj spune:

  Bravo tinerilor!!! Avem viitor in baschet in Gorj! Si felicitari omului si antrenorului Gabi Bekes !

 • nicu spune:

  pai,la ce premii au primit …numai din dragoste pt acest sport vor mai continua ….ca sa ajunga la echipa mare (daca va mai exista cand vor avea ei 20 de ani) trebuie sustinuti … ei trebuie vazuti ca o investitie in viitorul echipei mari …. dupa ce aratati acum intelegem ca acest viitor nu exista ! Restul ,este praf in ochi…

  • realgorj spune:

   Fara suparare, Nicu, dar ce premii supersubstantiale ar fi trebuit sa primeasca? Sunt copii, si nu cred ca trebuie sa le dezvolti spiritul mercantil de la varsta asta. Cea mai mare bucurie a lor, sunt convins, este faptul ca au fost bagati in seama, la varsta lor asta conteaza, se simt ,,cineva”, si e lucru mare pentru un suflet de copil. Restul, functie de munca si talentul lor, urmeaza… Deocamdata nu avem NBA in Romania

   • nicu spune:

    Da , matale intelegi ca au castigat locul I la 13 ani si III la 15 ani !? Si sti , matale , cat costa o pereche de ghete NIKE !? Intreaba , matale ,un parinte ce cheltuieli are cu copilul . Restul e praf……in ochi!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.