RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mădălin Gheban și Elena Moagă, cei mai buni sportivi gorjeni în 2013

/ 12 decembrie 2013

Atletismul și-a luat partea leului și a dat și în acest an cei mai buni sportivi. 2013, anul în care fotbalul a făcut performanță prin Pandurii, însă aproape fără gorjeni, este dominat în clasamentele sportive de performanțele reușite de atleți, Mădălin Gheban și Elena Moagă ieșind în față prin rezultatele obținute la concursurile internaționale.

În organizarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Gorj și a Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Gala Sportului Gorjean s-a sdesfășurat în cadru festiv într-una din sălile Complexului Anna Events de pe Insulița de pe Jiu și a adunat ce are mai bun sportul gorjean, mulți dintre sportivi fiind premiați de organizatori.

Gheban și Moagă au fost desemnați cei mai buni sportivi gorjeni în 2013 în baza rezultatelor înregistrate. Gheban, atlet legitimat la LPS Târgu Jiu și antrenat de Laurențiu Ciobanu, a obținut locul 2 la Festivalul Olimpic al Tineretului European în proba de 800 m, este campion național în această probă la juniori 1 și vicecampion național la juniori 2 în proba de 1.500 m. Elena Moagă, antrenată de Ion Bură la CS Pandurii Târgu Jiu, are în 2013 două medalii de argint la balcaniadele de semimaraton și de alergare montană și este vicecampioană națională la semimaraton.

Laureați în Gala Sportului Gorjean au mai fost atleții: Alexandru Staicu, Andreea Pîșcu, Alexandru Dobrițescu, Eugen Șorop, Laura Popescu, Adela Bălțoi, Daniel Lupulescu, Gabriel Gorun, Ionuț Iiordache, Adina Amzucu, Ștefania Buguleț, Florin Popescu. La box au fost laureați Cosmin Mateiaș, Roxana Pătrașcu, Giorgiana Moraru și Alexandra Cîrstea, la lupte au fost premiați Ionuț Militaru, Adelina Duduială și Gabriela Molnar, în vreme ce de la radiogoniometrie au primit premii din partea organizatorilor Adrian Marcu, Ramona Manea, Mircea Bobîrsc și Alexandru Ciocănea.

În cadrul aceleiași gale, Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu și-a premiat sportivii, desemnând-o pe Elena Moagă cea mai bună sportivă a clubului. Laureații CS Pandurii au fost: la atletism: Alexandru Staicu, Andreea Pîşcu, Alexandru Dobriţescu, Eugen Şorop, Laura Popescu, Adela Bălţoi, Daniel Lupulescu, Gabriel Gorun, Ionuţ Iordache, Adina Amzucu, Ştefania Buguleţ, Florin Popescu şi Victor Coandă; la box Roxana Pătraşcu, Giorgiana Muraru, Alexandra Cîrstea, Valentina Diţă, Florin Bâlteanu, Loris Andreaş, Laurenţiu Cucu, Marin Muratu şi Andrei Văleanu; la lupte: Adelina Duduială, Amalia Băluţă şi Stelian Igoianu; iar la radiogoniometrie: Adrian Marcu, Ramona Manea, Mircea Bobirsc şi Alexandru Ciocănea.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.