RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Moagă, Pîșcu, Șurlea și Gheban – câștigători la Crosul Tineretului 2013

/ 8 mai 2013

Circa 300 de participanți au luat startul la Crosul Tineretului organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret cu ocazia Zilelor Internaționale ale Tineretului.

IMG_1511Competiția s-a bucurat de o largă participare și din partea oficialităților gorjene, președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, prefectul de Gorj, Radu Claudiu Teodorescu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Gorj, Horațiu Gorun , și șeful Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Ion Ișfan luând startul în cursa ce a avut loc în această dimineață în zona pietonală din centrul orașului Târgu Jiu.

În competiția feminină, peste 20 de ani, prima a sosit Elena Moagă, urmată de Adela Bălțoi și de Ramona Manea, în vreme ce la categoria sub 20 de ani s-a impus Andreea Pîșcu, locurile 2 și 3 fiind ocupate de Laura Popescu și Ștefania Buguleț.

La masculin, cel mai rapid a fost Gheorghe Șurlea, el fiind urmat la categoria peste 20 de ani de Claudiu Șurlea și de Alexandru Staicu. Câștigător al categoriei sub 20 de ani la băieți a fost Mădălin Gheban, iar locurile 2 și 3 fiind prinse de Ionuț Dobîrceanu și Lucian Mănescu.

Premierea va fi făcută joi, la ora 18:00, în cadrul unui spectacol ce va avea loc în Amfiteatrul din Zona Centrală a Târgu Jiului.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.