RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Elena Moagă, atleta anului în Gorj

/ 28 decembrie 2012

Asociația Județeană de Atletism și-a anunțat premianții întocmind un clasament al celor mai buni atleți din Gorj în 2012.

piscu si moaga 1Primul loc al acestui top a fost adjudecat de Elena Moagă, atleta antrenată de Ion Bură punctând cu un loc 6 la Campionatele Europene, trei medalii balcanice și locul secund la Cupa României. Revelația acestui an atletic în Gorj, Andreea Pîșcu, a fost pusă pe poziția secundă, asta și grație locului 6 de la Campionatele Mondiale, a locului 1 ocupat la Cupa României, performanțe cărora le-a adăugat și alte două medalii la Campionatele Naționale. Podiumul este închis de Laura Popescu, o atletă de perspectivă care în 2012 și-a trecut în cont un loc 7 la Campionatul European, locul 9 la balcaniadă și alte două medalii cucerite în competițiile naționale.

În continuare, clasamentul Asociației Județene de Atletism Gorj îi are pe locurile 4-10 pe Daniel Lupulescu, Mădălin Gherban, Alexandru Staicu, Gabriel Gorun, Alexandru Dobrițescu, Claudiu Iordache și Remus Mănescu.

Cu excepția a doi sportivi, Mădălin Gheban și Remus Mănescu, antrenați la Liceul cu Program Sportiv de Laurențiu Ciobanu, toți ceilalți atleți ce au pătruns în topul celor mai buni atleți gorjeni întocmit de AJA Gorj sunt legitimați la CS Pandurii Târgu Jiu și sunt pregătiți de Ion Bură, Viorica Dima și Ionuț Bură.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.