RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Elena Moagă bate la poarta JO de la Londra

/ 7 februarie 2012

Atleta gorjeană Elena Moagă, sportivă legitimată la CS Pandurii Târgu Jiu și antrenată de Ion Bură, va încerca să realizeze baremul pentru a participa la Olimpiada de vară de la Londra.

Elena Moagă va participa pe 15 aprilie la concursul de semimaraton de la Viena, alergare la care are nevoie de un timp sub 2 ore și 37 de minute pentru a obține biletul pentru Jocurile Olimpice de la Londra din acest an.

În altă ordine de idei, clubul târgujian a primit recent din partea Federației Române de Atletism, ca o recompensă pentru rezultatele și medaliile obținute de Adina Amzucu și Denisa Stroescu la Campionatele Naționale de copii, un podium de înălțime pe care tinerii sportivi gorjeni să se poată antrena pentru proba de săritură în înălțime.

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a încheiat anul 2011 cu un bilanț foarte bun, dovadă fiind și locul obținut în clasamentul general întocmit de Federația Română de Atletism, ierarhie în care gorjenii ocupă locul 10.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.